Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mint gondoltok egy párkapcsolatról? (14F - 20L)
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 22:08
2/14 anonim válasza:
reménytelen.egy 20 éves nő nem igen fog leállni egy 14 éves "kisfiúval"
3/14 anonim válasza:
valami mamókát nem akarsz a nyugdíjasklubból esetleg?
6/14 A kérdező kommentje:
és ha ismerjü egymást és majdmeg csókolnánk egymást? komolyan olyan mondatok sülnek el, ne egy 150centis vékony gyereket képzeljetek, elég érett az arcom a magasságom a testem csak 169 én 176
2012. aug. 20. 22:25
7/14 anonim válasza:
ez egy vicc menj aludni késő van
8/14 anonim válasza:
ne halgass a bunkókra csak arra hogy szereted e vagy nem
a többiek nem tudom hogy vannak vele de 3-4-5 év múlva a kutya nem fogja észre venni a korkülönbséget, ha meg igen akkor annak ahoz meg semmi köze ugyanis csak és kizárólag a ti dolgotok hogy szeretitek e egymást, csak bármi tönténik nehogy belemenj mindenbe rögtön nehogy végül kihasználjon és csak arra kelj neki szóval beszélgess vele sokat és mindenek előtt ismerjétek meg egymást annyira hogy bizalom alakuljon ki köztetek
és szard le ki mit mondd nekem is fiatalabb a barátom és nemérdekel :)
9/14 anonim válasza:
utolsó ne viccelj már egy 20 éves fiatal nő nem fog 14 éves kisfiúval kezdeni,ott elég nagy gondok vannak a lánynál akkor
10/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az utolsó elöttinek hogy megért :)
2012. aug. 21. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!