Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanár-diák szerelem létezik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár-diák szerelem létezik? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Létezik Ilyen szerelem,vagyis olyan ami nem csak a Diák részéről szerelem.A Tanár is beleszerethet a diákjába? /még ha kb 10-20 évvel fiatalabb is a Diák?/ Ha van valami tapasztalatotok írjátok le kérlek! Köszi :)

2012. aug. 20. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint nem olyan gyakori ez a dolog. Még ha a tanár is táplál mélyebb érzelmeket, akkor sem fogja felvállalni, mert félti a munkáját.
2012. aug. 20. 09:33
 2/7 Hole Hunter ***** válasza:
100%

Sok diák szeret bele a tanárokba. Ebben semmi rossz nincs. A normális(többség) tanár képes ezt a helyén kezelni. Diák korban kezdenek el beindulni a hormonok. Ki tanárba, ki színészbe, ki zenészbe lesz szerelmes. Később(jó esetben) ez felvesz egy egészséges irányt a saját korosztályához. Felnőtt korban már nem igazán számít a korkülönbség. De természetesen egy egészséges tól-ig határt azért figyelembe kell venni, mivel a nagy korkülönbség előbb-utóbb komoly nézetbeli ellentétekhez vezet. Viszont egy jóval idősebb partnerrel is lehet akár több évtizedes jó kapcsolat ennek ellenére. Hogy visszatérjek a témádhoz...nincs olyan srác, amelyik ne ábrándozott volna vmelyik tanárnőjéről. Ebben nincs semmi kivetnivaló. Előfordult már számtalan esetben, hogy ezt egy tanár ki is használta. Sokan elítélik, páran nem. Tegye mindenki ízlése és erkölcse szerint. Én nem török pálcát felettük.

Természetesen azért figyelembe kell venni, hogy milyen korú a diák. 14 éves kor alatt kifejezetten ellene vagyok, ahogy a törvények is. Később már rugalmasabban kéne kezelni. A lányokkal már más a helyzet. Nem hiszem, hogy egy tanárnak kéne lennie az elsőnek...mégha a lány szerelmes is. Természetesen ez szubjektív vélemény.

2012. aug. 20. 09:40
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Mikor elolvastam kérdést a listában már tudtam ez "váraboldogság" kérdése lehet. Rákatiintottam és láss csodát.... :)

Cicám te nagyon rá vagy kattanva a tanárbácsidra.

2012. aug. 20. 10:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezra és Aria is jól megvannak a PLL-ben.
2012. aug. 20. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ismerek milyen párt, úgyhogy létezik. De akkor jöttek össze, mikor már nem volt a diákja.. :)
2012. aug. 20. 10:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak lebäszni, mert a te dolgod, meg igazából le.szarom, de nem kéne minden nap kiírni. Meg mit akarsz egy ennyivel idősebb embertől? Szerintem te még azt se tudod mi az a szerelem, csak ezt látod a tv-ben, aztán utánozni szeretnéd. Hagyd a pitsába és keress egy korban hozzád illő srácot, jobban jársz. Szüleid egyébként mit szólnak hozzá??
2012. aug. 20. 12:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is jártam hasonló cipőben, illetve azt hittem, szeretem, de csak vonzott, hogy intelligens, és érett, nem úgy, mint a korombeli fiúk nagyrésze. Ő persze ki akart használni, szerencsére nem mentem bele semmibe.. De meg akart csak fektetni.. (18 voltam, nem volt hivatalosan pedofil)

A pár barátom, aki tudott róla, meg a válaszolók a gyakorikerdeseken figyelmeztettek, de nem hittem nekik, a szüzességemet majdnem egy olyan embernek adtam, akit azt hittem, szeretek, és akiről azt hittem, hogy szeret, de szerencsére még időben megmutatta az igazi énjét. Azóta is tanít, de egymásra se nézünk. A mostani barátnője is a tanítványa volt 1-2 éve. Képzelem, mennyire szereti...

Persze ez lehet, hogy csak rá jellemző, de azért ne menj bele hülyeségekbe semmiképpen se.

Nekem szerencsére azóta megjött az eszem, és van egy fantasztikus barátom, aki velem egyidős, és nagyon boldog vagyok vele, és őt már tényleg szeretem.

Ez az érzés a tanárod iránt inkább csak valamiféle vonzódás egy vagy több tulajdonságához, és/vagy egyfajta rajongás. Ki fogod nőni. Tényleg.

19/L

2012. aug. 20. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!