Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik szerelem első látásra?
Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 13:08
1/10 anonim válasza:
ha nem , akkor menj előtte el még egyszer.. :D
2/10 anonim válasza:
Többször megkérdezték és a válaszom mindig ugyanaz: Nem, nem létezik DE vonzalom első látásra igen.
3/10 anonim válasza:
Nem létezik.Én is csak a kémiát tudom mondani.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,az értelmes válaszokat :D
2012. máj. 19. 13:36
5/10 anonim válasza:
Én meg mindig azt írom, hogy létezik.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi,én is így vagyok vele :)
2012. máj. 19. 15:01
7/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretném ha lenne ilyen velem :$
9/10 anonim válasza:
Létezik, mivel csomóan megtapasztalták már. Köztük valószínűleg én is.
Három napja ismertem meg egy lányt, az első pillanattól kezdve elolvadunk egymástól. Eddig nem hittem abban, hogy ilyen létezik, és mégis. Egy csapásra megváltozik az ember élete. Hirtelen minden más lesz. Átértékelődnek a dolgok. Egyelőre még mi magunk sem tudjuk hova tenni ezt az egészet. Együtt vagyunk, mert nincs más választásunk. :)
10/10 anonim válasza:
Létezik!!! Pedig csak facebookon láttuk meg egymást először, mégis egyből egymásba szerettünk. Találkoztunk és nem csalódtunk egymásban. Remélem hogy ez a szerelem SOHA NEM ÉR VÉGET.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!