Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak át akar verni? /többi lent/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak át akar verni? /többi lent/

Figyelt kérdés
van egy "barátnőm". nem régóta ismerem a csajszit, de elég jóban lettünk, csak hát a pasija állítólag belém szeretett, legalábbis a srác ezt mondta. a gond az, hogy sokat veszekednek, meg nem értenek egyet szinte semmiben, de a lány nem akarja elveszíteni és foggal körömmel küzd érte. én viszont eléggé elszúrtam a dolgokat. többször is odaadtam magam a srácnak, csak nem tudom, mit tehetnék. ő azt mondja, hogy egy szavamba kerül, dobja a csajt és máris velem van, de nem tudom, hogy most azért "szeret" mert én vagyok az új vagy tényleg szerelmes belém. szerintetek? mit tegyek? jöjjek vele össze és lehet, hogy pofára esek vagy inkább hagyjam elmenni?

2012. aug. 17. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

...

Ja, annyira szeret, hogy csak akkor dobja, a barátnőjét, ha biztosan megdughat utána. Azért annyira az a csaj sem rossz, hogy szamár szerepre ne felelne meg... Iiiiistenem annyira überszánalmasak az ilyen palik, és te ezzel akarsz kapcsolatot?

Akinek az érzelem, erkölcsök, hűség, meg minden az nem létező fogalom?

Mi a tököm van már ezzel a mai fiatalsággal?????? Hol a bánatba letettek ti ennyire elcseszve?

2012. aug. 17. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért adtad neki oda magad, ha a "barátnőddel" jár. Előtte tisztázhattad volna vele, hogyha akar tőled valamit, akkor a csajjal szakítson. Ezt egy picit elszúrtad! És most a saját becsületedre gondolok... De szurkolok neked, viszont egy jó tanácsot engedj meg: Soha többé ne add neki magad, addig, amíg nem szakít a "barátnőjével"...
2012. aug. 17. 21:08
 3/5 A kérdező kommentje:

egymásnak estünk, egy görbe este után. nem voltam totál részeg, csak ittam egy kicsit, de nekem sajna ez is megártott. megtörtént éjszaka, aztán meg reggel is. aztán mondta, hogy ha akarom, akkor szakít a barátnőjével. csak én meg nem tudom, hogy mit akarok. félek attól, hogy csak átver és sajnos már sikerült párszor pofára esnem. eddig 2 barátom volt és mindkétszer nagyon megszívtam. most emiatt pláne nem tudom mi legyen.

amúgy nem vagyok már tini, 27 éves leszek, de most eléggé döntésképtelenné váltam

2012. aug. 17. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát biztos nem fog megcsalni, szerintem bízhatsz benne. Elvégre az előző csaja is megbízhatott.
2012. aug. 17. 21:41
 5/5 anonim válasza:
szerintem már az éjszakátok után meg kellett volna kérdezni tőle hogy most mi a fene van, akar e valamit vagy csak jó volt egy kis kaland, és akkor valószínűleg most nem kéne rajta rágódni... tapasztalatból mondom...
2012. aug. 17. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!