Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak át akar verni? /többi lent/
...
Ja, annyira szeret, hogy csak akkor dobja, a barátnőjét, ha biztosan megdughat utána. Azért annyira az a csaj sem rossz, hogy szamár szerepre ne felelne meg... Iiiiistenem annyira überszánalmasak az ilyen palik, és te ezzel akarsz kapcsolatot?
Akinek az érzelem, erkölcsök, hűség, meg minden az nem létező fogalom?
Mi a tököm van már ezzel a mai fiatalsággal?????? Hol a bánatba letettek ti ennyire elcseszve?
egymásnak estünk, egy görbe este után. nem voltam totál részeg, csak ittam egy kicsit, de nekem sajna ez is megártott. megtörtént éjszaka, aztán meg reggel is. aztán mondta, hogy ha akarom, akkor szakít a barátnőjével. csak én meg nem tudom, hogy mit akarok. félek attól, hogy csak átver és sajnos már sikerült párszor pofára esnem. eddig 2 barátom volt és mindkétszer nagyon megszívtam. most emiatt pláne nem tudom mi legyen.
amúgy nem vagyok már tini, 27 éves leszek, de most eléggé döntésképtelenné váltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!