Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi a célja ezzel? Át akar verni mint egy hülyét?
Van egy csaj akivel 2 hónapja msn-ezek. Kb. 1 hónapja, hogy kimondtuk, hogy együtt járunk. Az msn képe is én vagyok! Kiva írva a nevem mellé, hogy szeretlek sok sok szívvel!
De most írom a javát! Állandóan szakítós szerelmes számokat hallgat mert az msn kiírja. Vagy a Children Of Distencet vagy valami sírós szakítós dalt! Mi a franc ez? Szórakozik velem közbe meg másért sír a szája? Én meg már szerelmes vagyok és várom a találkozót készülök hozzá jövő hétvégére! Újabban mindig azt meséli, hogy balhézik meg hasonló! Két hónapja nem ilyennek ismertem meg!
Először találkozzatok,beszélgessetek.Nehogy nagy meglepetés érjen.A daloknak nincs jelentűségük,vagyis csak annyi,hogy romantikus hangulatba kerül tőlök,mert lehet,hogy azt se tudja miről szól.És tetszik neki.
Majd számolj be,hogy mi volt!!Érdekel a netes kapcsolat.
szar ez az msn en.. én egy tölem 300km-re élő srácba szerettem bele nah az milyen...
Egyébként ha 2hónapot tudtál várni 1hét már semmi és ha 1hét múlva tali akkor minden kiderül...
És attól h szomorú számokat hallgat lehet h nem szomorú és nem sír senki után...Én ha szomorú vagyok képtelen lennék siratós számokat hallgatni mindig a pörgés.:ynála lehet fordítva működnek a dolgokxD
Viszont ha csak egy szám miatt féltékenykedsz... akkor lehet h vmiféle önértékelési problémáid vannak szal egy kicsit gondolkozz egy children szám miatt nem dől össze a világ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!