Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi a célja ezzel? Át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi a célja ezzel? Át akar verni mint egy hülyét?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel 2 hónapja msn-ezek. Kb. 1 hónapja, hogy kimondtuk, hogy együtt járunk. Az msn képe is én vagyok! Kiva írva a nevem mellé, hogy szeretlek sok sok szívvel!

De most írom a javát! Állandóan szakítós szerelmes számokat hallgat mert az msn kiírja. Vagy a Children Of Distencet vagy valami sírós szakítós dalt! Mi a franc ez? Szórakozik velem közbe meg másért sír a szája? Én meg már szerelmes vagyok és várom a találkozót készülök hozzá jövő hétvégére! Újabban mindig azt meséli, hogy balhézik meg hasonló! Két hónapja nem ilyennek ismertem meg!

2009. jún. 21. 19:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
és mi lenne, ha rákérdeznél? pár zeneszámra nem lehet alapozni semmit... én sokszor nem is a szöveg miatt hallgatom, arra nem is figyelek, hanem a dallam miatt. vagy emlékek miatt. a legegyszerűbb, ha fogod magad, és megkérdezed a lányt, h miért ezeket hallgatja.
2009. jún. 21. 21:11
 22/25 anonim válasza:

omfg milyen idióta egy téma

Ti meg még adjátok alá a lovat a tanácsokkal..hát ha erre nincs esze h rájöjjön h vmi nagyon nem oké, szerintetek felfogja amit írtok neki? Vagy legalábbis megfogadja?

Komolyan nemértem a mai fiatalokat az emótól kezdve az idióta stílusokig meg gondolkodásmódokig amit képviselnek.Énis még csak 24vagyok de sztem értelmes emberekkel voltam körülvéve meg magamat is annak tartom.Azegyszer biztos hha ilyen gyerekem lesz hamarabb fog kapni egy pofont minth megnyomná gép bekapcsológombját...

2009. jún. 21. 21:39
 23/25 anonim ***** válasza:

Hát az tényleg nem járás SZERINTEM, ha még egyszer sem taliztatok..

De nem ezt akartam írni, hanem azt hogy az én barátom (F/16) ő is Children of Distance-t hallgatott mikor összejöttünk, és utána még jópár hónapig - de néha most is ,csak leszokott róla. Ezenkívül még Anonim MC-t.. én mutattam meg neki mert nekem is a kedvenc, és rászokott=D de boldog velem, csal állandóan szomorú mert ritkán találkozunk, és hiányzok neki.. szóval szerintem ne aggódj emiatt!

2009. jún. 21. 21:47
 24/25 anonim ***** válasza:
Majd ha személyesen lekapod, na, az onnantól járás:D Addig ez msn. (egyébként ez akkora lúzerség, mint SMS-ben szakítani).
2009. jún. 21. 22:40
 25/25 anonim ***** válasza:

Jaj jmi olyan nagy cucc azon, hogy msn-en járnak?

Én a levegőből táplálkozom, és agyhullámokkal juttatom el az ovis szerelmem a csúcsra

2009. jún. 21. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!