Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi a célja ezzel? Át akar verni mint egy hülyét?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel 2 hónapja msn-ezek. Kb. 1 hónapja, hogy kimondtuk, hogy együtt járunk. Az msn képe is én vagyok! Kiva írva a nevem mellé, hogy szeretlek sok sok szívvel!
De most írom a javát! Állandóan szakítós szerelmes számokat hallgat mert az msn kiírja. Vagy a Children Of Distencet vagy valami sírós szakítós dalt! Mi a franc ez? Szórakozik velem közbe meg másért sír a szája? Én meg már szerelmes vagyok és várom a találkozót készülök hozzá jövő hétvégére! Újabban mindig azt meséli, hogy balhézik meg hasonló! Két hónapja nem ilyennek ismertem meg!
LOL két hónapnyi msn-ezés után találka nélkül kijelentettétek hogy jártok?:DD ecséém
2009. jún. 21. 20:26
12/25 A kérdező kommentje:
ezen mi fura? láttam róla meg ő is rólam vagy 20 képet... tetszünk egymásnak akkor mi a lol?
2009. jún. 21. 20:28
13/25 anonim válasza:
Hát szomorú, ha ezt komolyan kérdezed, de valszeg még elég fiatal vagy, majd idővel megérted.:)
2009. jún. 21. 20:34
14/25 A kérdező kommentje:
részletezd már el mi a gonbd ezzel?
2009. jún. 21. 20:36
15/25 anonim válasza:
Találkozz vele minél előbb! Hidd el, ha csak így msn-en jártok abból jó nem sülhet ki. Tapasztalatból mondom.
2009. jún. 21. 20:37
16/25 anonim válasza:
az a baj ezzel,hogy naiv kis balf*szok vagytok..:S
hogy lehet valakibe úgy beleszeretni,hogy nem is ismered..életedbe nem láttad csak képen..ez annyira szánalmas.szerintem nem vagy több 14 évesnél a "barátnőddel" együtt.lehet msn helyett normális helyen kéne ismerkedni..bár ha ilyen szinten vagy agyilag,akkor inkább maradtál volna a kisautóknál.. 16/L
2009. jún. 21. 20:40
17/25 anonim válasza:
A zenével kapcsolatban: én rockot hallgatok, de amikor szakítottam a barátommal akkor Childrent hallgattam folyamatosan. De nem mindenki ilyen, úgyhogy nem biztos, hogy pasi miatt hallgatja. Ez ugyanaz, hogy nekem van barátom, mégis meghallgatom a Szerelmes punk dala című számot, aminek a témája nem épp a sikeres szerelemről szól. Vagy a Road-tól a Nem rólunk szól címú dalt is meghallgatom néha.
2009. jún. 21. 20:47
18/25 A kérdező kommentje:
ja a Road is mindig megy nála!
2009. jún. 21. 20:49
19/25 anonim válasza:
Hát az, hogy nem vele jársz, hanem az 'msn-jével', akármennyit beszélgettetek, valójában közötök sincs egymáshoz, fogalmatok sincs róla, ki a másik _valójában_. Ahogy valaki mondta előttem, simán lehet, hogy egy ismerősöd szórakozik veled, a képeket bárhonnan szedhette, nem kell nagy gurunak lenni hozzá, bármikor kreálok hamis személyiséget, ha akarok. De ha nem is hamis személyiség, tök mindegy, ébredj már föl, msn az nem a valóság! Teherbe is majd neten ejted?:) Túl gépfüggő a mai fiatalság!
2009. jún. 21. 21:07
20/25 anonim válasza:
20.47-es vagyok. Lehet, hogy csak az emlékek jutnak eszébe a zenéről, de nem akar a volt pasitól semmit. Vagy olyan ez a dolog, mintha V-techet hallgatna. Az is szomorú dolgokról nyikácsol, de nem csak a bánatosak hallgatták, hallgatják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!