Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akar verni? :O Felnem kellene?
Figyelt kérdés
Az a sztori, hogy a volt baratommal (akivel 4 honapot voltam) megszakadt szakitas utan a kapcsolatunk, de ra 2 honapra (vagyis mostanaba) ujra elkezdtunk beszelni. Hat talalkozgattunk stb. es visszatertek az erzelmeim iranta, es hat megtortent koztunk ez az, de volt baratnoje... Mar annyira nem erdekelt, mert o sem torodott a baratnojevel, akkor en miert tegyem? Csak nem tudom milyen mennyisegu unformacio kiszivargott, es a baratnoje most epp hivogat a volt baratom szamjarol es szid kemenyen (nem mondom h nincs meg az oka ra)...deh megis most mi tevo legyek? baratnojevel nem akarok verekedni mert nem vagyok verekedos tipus, de ahogy hallottam, a csaj igen...a pasi 21 eves, baratnoje 17 en meg 16...koszy elore a valaszokat...2010. dec. 16. 19:12
1/16 anonim válasza:
Remélem rendesen véresre veri a pofád, ribanc!
2/16 anonim válasza:
Hát az ilyen helyzetek elkerülése végett éri meg tisztességesnek lenni. :)
4/16 anonim válasza:
Küldj képet és össze jövök veled:D azt majd akkor bevédem a popsid:D
De csak ha te is akarod F/18:D
5/16 anonim válasza:
Végülis mikor tudna időt és helyzetet keríteni a verekedésre? Ahhoz kell, egy megfelelő szituáció! Ha nem keresed a verekedős csaj társaságát,megúszhatod....
6/16 anonim válasza:
vagy legyél a társaságomba és engem üthet:D
de nem tüök vissza mer mégis csak 1 leány:D
7/16 anonim válasza:
Ez az UNformáció elég bonyolúlt. lefurdítanád? :D
8/16 anonim válasza:
Hát lehet kikapsz, de vállald a következményeket :D
9/16 Funktasztikus válasza:
ne kezd ki foglalt emberrel..és elkerülöd az ilyeneket..
10/16 A kérdező kommentje:
bocsi elirtam...informacio... Tudom h hibas vagyok es, hogy megerdemlem, hogy a csaj kilegyen ram, de szerintem akkor sem a verekedes a legjobb megoldas...Hat konyorgom lanyok vagyunk! Kulonben is nem a baratom feladata lenne kicsit a baratnojenek elmagyarazni ezt azt...? vegulis o is ugyanolyan hibas...
2010. dec. 16. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!