Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akar verni? :O Felnem kellene?

Figyelt kérdés
Az a sztori, hogy a volt baratommal (akivel 4 honapot voltam) megszakadt szakitas utan a kapcsolatunk, de ra 2 honapra (vagyis mostanaba) ujra elkezdtunk beszelni. Hat talalkozgattunk stb. es visszatertek az erzelmeim iranta, es hat megtortent koztunk ez az, de volt baratnoje... Mar annyira nem erdekelt, mert o sem torodott a baratnojevel, akkor en miert tegyem? Csak nem tudom milyen mennyisegu unformacio kiszivargott, es a baratnoje most epp hivogat a volt baratom szamjarol es szid kemenyen (nem mondom h nincs meg az oka ra)...deh megis most mi tevo legyek? baratnojevel nem akarok verekedni mert nem vagyok verekedos tipus, de ahogy hallottam, a csaj igen...a pasi 21 eves, baratnoje 17 en meg 16...koszy elore a valaszokat...
2010. dec. 16. 19:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szerintetek az jo otlet, hogy elhivom holnap es megbeszelem vele? Szerintetek ha most tegyukfel O a baratnojevel jelenne meg, es abaratnoje nekem ugrana, akkor az lenne a minimum, hogy kozenk all? Nem azert kerdem, mert felek, hogy jaj megut, mert nem hagynam magam, csak nah megis...
2010. dec. 16. 19:59
 12/16 anonim ***** válasza:
gázspray és nyúlcipő.
2010. dec. 16. 20:02
 13/16 anonim ***** válasza:

nem kell a kavarás,ha felhív mond meg ott sajnálod,meg ogy a csávó kereset....

ha nem keresed akkor nem fog megverni,1 az aki órákat vár,hogy utána megverjen valakit az bolond.hírtelen felindulásból más ott helyben.de így... pff

értelmes csaj lehet.

máskor ne járj 21 éves sráccal,és volt pasival ne kezd újra.

2010. dec. 16. 20:15
 14/16 anonim ***** válasza:

jah és még,nem kell parázni csak rosszabb lesz.

bátran járj kelj bárhol,csak a szája nagy

mondom aki így emiatt verekedne,az bolond.

2010. dec. 16. 20:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem túl tisztességes más pasijával kavarni. Mégis mit vártál tőle? Hogy majd a karjaidba omlik egy kufirc után?

Az meg a leghülyébb válaszreakció a megcsalásra a barátnő részéről, hogy verekedni akar. A megcsaláshoz ugyanis három ember kell, attól függetlenül, hogy a hibát ti követtétek el a sráccal, attól függetlenül ez valamilyen szempontból az ő kudarca is, mert egy igazán jól működő kapcsolatba nem tud bekavarni egy harmadik. Tehát nyugodtan pofán verheti utánad a pasiját, aztán saját magának is behúzhat egyet, ha azt hiszi, ettől megoldódik a dolog.

Szerintem nem fog megverni, mert akkor már megtette volna és nem fenyegetőzik.

2010. dec. 16. 20:52
 16/16 anonim válasza:
Ha baszni tudsz, verekedni is tudjál bakker.
2011. dec. 30. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!