Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tenyleg megbocsajtott, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg megbocsajtott, vagy csak att akar verni valahogy?

Figyelt kérdés
Megbocsajthat teljesen az exem, ha megcsaltam mar 1eve, de eleg ideges termeszetu. azt mondta azelott, ha valakivel megcsalnam, megolne a fiut is, s engem is.de vegulis nem csinalt semmit.
2010. márc. 7. 09:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ott..
2010. márc. 7. 10:03
 2/7 anonim válasza:
megbocsajtott...-.- xD
2010. márc. 7. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt azért mondta hogy véletlenül se jusson eszedbe megcsalni őt, de igazából nem gondolta komolyan(max. pofonig elmenne) ha visszafogadott.
2010. márc. 7. 10:13
 4/7 A kérdező kommentje:
meg sem utott. ha megutott volna, akk bizos hogy szoba se alnak vele.lehet hogy csak azert akar kibekulni velem, hogy most o csaljon meg engem?
2010. márc. 7. 10:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor bizony nagyon szerethet téged! Becsüld meg!

(vagy azért bocsátott meg íly könnyen, mert ő is megcsalt)

2010. márc. 7. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:

-ha ilyen kedves, ártatlan kisfiú, aki becsületes, akkor szeret.

-ha egoista, macsó, bun*kó stílusú stb. akkor vagy már megcsalt, vagy bosszút akar állni!

Te tudod, a pasid melyik típus?

2010. márc. 7. 10:48
 7/7 A kérdező kommentje:

nem a pasim, amugy pedig a bunko, macso, egoista stb.

amugy koszi a valaszokat :)

2010. márc. 7. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!