Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szívemre vagy az eszemre hallgassak? Nem tudok dönteni.
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akibe beleszerettem. Nagyon is. Ő minden gondolatom, DE! Sajnos nagyon különböztünk eddig.(már régóta ismerem, de csak most lettünk jóba,túúl jóba) Amit én láttam és megismertem belőle az csak pozitív..De nagyon szereti a lányokat, és volt is már jó pár barátnője, de csak pár hétig járt minddel...Azt mondja, hogy szeret, de ezt mindenkinek tudja mondani...Viszont ahogy a szemembe nézett...azt hittem elájulok :/ 1hete ezen gondolkozom, szerintetek mit tegyek? Nem tudom mit gondoljak...Volt egy dolog az életébe, amitől fel kellett nőnie, és úgy érzem teljesen megváltozott(jó irányba)...De lehet hogy ezt csak bebeszélem magamnak, hogy könnyebben döntsek.. Nem tudom hogy cselekedjek, szerintetek? (Kor mindegy(tizenéves) csak segítsetek, hogy Ti mit tennétek a helyemben)2012. aug. 16. 21:55
11/11 anonim válasza:
nem kell annyira komolyan belefolyni, ha ügyes vagy, ő fog futni hozzád :) játssz vele, aztán ha nem jön össze, majd a következővel ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!