Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szívemre vagy az eszemre hallgassak?
Figyelt kérdés
Van bennem egy úgymond kettősség: van amikor nagyon szeretnék egy normális kapcsolatot egy olyan lánnyal akinek én vagyok a legfontosabb és fordítva,de utána meg arra gondolok,hogy soha nem akarok kapcsolatot mert úgy érzem,hogy nekem nem kell senki és sem kellek senkinek. Ez a két érzés/gondolat minden nappal egyre erősebb bennem és nem tudom,hogy melyiket válasszam. A szívem azt súgja,hogy az elsőt,viszont az eszem azt,hogy a másodikat. Vot már valaki ilyen helyzetben vagy hasonlóban? Am nem volt még barátnőm és igazából nem létfontosságú,hogy legyen valakim de mégis azt érzem,hogy nagyon jó lenne ha végre szeretne valaki. 18/F2012. aug. 16. 19:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem az, hogy szeretnél csaj úgy valakit, nem ugynaz mikor VALAKI fog kelleni. Ott nem lesz kérdéses..addig meg ne töprengj ezen!
2/5 anonim válasza:
válasszon a szíved és az eszed hagyja jóvá a döntést.
Valaki jönni fog. Nézd őt mint ember, hogy méltó a szerelmedre, és ha igen, akkor légy vele boldog.
22/L
3/5 anonim válasza:
Ilyesmit erzek en is. Itt meg hiaba volt barmi, ha oltari nagy csalodas(ok) lett a vege... Lehet, a maganyt valasztom megis...
4/5 anonim válasza:
A legjobb sztem az észre hallgatni.
5/5 anonim válasza:
Hallgass a szívedre, mindig arra! A szerelem boldogít, kapcsolatban élni hidd el, hogy jó dolog, persze a szingliségnek is megvannak a maga örömei, de mégis magányosan fekszel az ágyba, magányosan töltöd a délutánokat, reggel nem vár senki... Hallgass a szívedre. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!