Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Félek az első csóktól. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lovascsajó kérdése:

Félek az első csóktól. De hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Most van először pasim, és még nem csókolóztam... Nagyon félek az 1. csóktól, ő már próbált segíteni de egyszerűen mindig visszautasítom a csókját... Gyakorlott srác, helyes, engem nagyon szeret. Mit csináljak?

2012. aug. 15. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
mért kéne magad álomvilágba képzelni???? ha ennyire idegenkedsz tőle lehet még nem kéne erőltetni, ezek szerint nem vagy rá még érett. nincs ezzel semmi baj.
2012. aug. 15. 16:00
 12/16 A kérdező kommentje:

Érettnek érett lennék... Már annyiszor elmondták a lényegét meg minden, de nagyon parázok

Mert már gondoltam rá, hogy megmondom neki, hogy próbáljuk meg, vagy "tanítson meg", csak attól félek hülyének fog nézni

2012. aug. 15. 16:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, félelmed teljesen alaptalan. Én is nagyon féltem az első csók előtt (meg szerintem mindenki), de utólag visszagondolva teljesen felesleges volt. Csókolózni az egyik legjobb dolog a világon. Csak engedd el magad, és kész :) Sima ügy lesz, majd meglátod!
2012. aug. 15. 16:48
 14/16 anonim ***** válasza:
mindenképp ö fog megtanítani mivel az elsz az első senki sem ugy születik hogy tul van rajta és tudja hogy pontosan milyen is csókolózni. Mondom csináld azt amit ő.... ennyi az egész.
2012. aug. 15. 17:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is ugyan úgy voltam, mint te. Csak, amikor beszélgettünk (chaten) akkor mondtam, hogy félek, meg minden. Ő pedig mindig megnyugtatott valamivel. És egy idő után olyanokat csinált, hogy állati hosszú leveleket írt nekem az első csókról, hogy milyen lenne, mit csinaljlna közben velem. És annyira érzékien írta la mindig, hogy azt mondtam neki, hogy ha találkozunk csókoljon meg.

És meg is volt az onnan követő első találkozónkon.

Egy parknál álltunk és csak azt vettem észre, hogy amikor beszélek közbe mélyen a szemembe néz, beletúrt a hajamba és egyre közelebb hajolt hozzám. És megtörtént. Nagyon jó volt.

Ő ezen a téren már tapasztalt ezért azt csináltam, hogy minden kicsi mozdulatát utánoztam. (a szájában)

Először csak az ajkaimat simogadta az övével és utána megpuszilta. Aztán mindketten lassan kinyitottuk a szankat és átdugtuk a nyelvünket. És akkor elkezdtünk vele körözni.

Csak ennyire tudtam elmondani, bocsi. És ne aggódj, menni fog.

2012. aug. 17. 07:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon jól részletesn leírtad :)
2012. aug. 17. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!