Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lovascsajó kérdése:
Félek az első csóktól. De hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Most van először pasim, és még nem csókolóztam... Nagyon félek az 1. csóktól, ő már próbált segíteni de egyszerűen mindig visszautasítom a csókját... Gyakorlott srác, helyes, engem nagyon szeret. Mit csináljak?2012. aug. 15. 15:50
1/16 A kérdező kommentje:
Bocsi, a kérdező vagyok... Csak légyszi értelmes válaszokat adjatok!
14/L
2012. aug. 15. 15:51
2/16 A kérdező kommentje:
Értelmesebb választ nem tudtál volna adni?
2012. aug. 15. 15:52
3/16 anonim válasza:
Ja jó, én már azt hittem te egy válaszoló vagy :)
4/16 anonim válasza:
Egyszer gondoj valami allomszepre es egybol legyen meg a csok..Kepzeld ,hogy mondjuk egy meseben elsz es hercegno vagy o meg a kiralyfi...Ha nem teszed meg lehet majd megun teged es akkor otthagy...
5/16 anonim válasza:
csak nyugi, mindenkinek túl kell rajta esni. Csak hagyd hogy megtörténjen. csináld azt amit ő. nem lesz semmi gáz.
6/16 anonim válasza:
Figyelj, ha tényleg próbál segíteni, akkor fogadd el a segítségét! Aranyos tőle, hogy türelmes és próbál segíteni, bízz benne és csak lazán ;)
7/16 A kérdező kommentje:
De én nagyon félek és ha a közelemben van, remegek meg próbálok kedves meg vicces lenni... Bejövök neki, de az hogy álomvilágba képzeljem magam, azt nem tudnám megcsinálni xD De most komolyan... Tegnap taliztunk és már majdnem megvolt. Csak én nem akartam, pedig imádom őt
2012. aug. 15. 15:56
8/16 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit szeretnék, hogy milyen érzés, vagy mi történik olyankor? Mit kell csinálni?
2012. aug. 15. 15:57
9/16 anonim válasza:
Szerintem az lenne a legjobb ha hirtelen lesmárolna, mikor nem számítasz rá :)
10/16 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is az a megoldás, de nem fogom azt mondani h smacizz le! Érdekes lenne xD
2012. aug. 15. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!