Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon félek az első csóktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek az első csóktól mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mostanában kéne megtörténnie de egyszerűen gőzöm sincs hogyan kell ezt csinálni...

Nem tudom. Sok kérdést végignéztem már de mindenhol csak azt írják ne félj majd jön magától...

Nem tudom, nagyon nem akarom elrontani...

Tudnátok segíteni? Hogy zajlik ez? Mit csinál az ember a szájával nyelvével??

15/F

2012. júl. 19. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Gyorsan legyél túl rajta,,tényleg jön magától.Neki is az első?
2012. júl. 19. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:

tényleg jön magától. anno én is nagyon paráztam (veled egyidős voltam amikor megtörtént az első csók), de utána rájöttem h nincs benne semmi bonyolult.

egy tipp: közvetlenül a csók előtt szívd össze a nyálad és nyeld le. így nem lesz annyira nyálas:D

2012. júl. 19. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Borotválkozz meg !!!
2012. júl. 19. 16:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem ő már "rutinos" ezért aztán még jobban félek XD

Csak egyszerűen nem tudom elhinni ezt az ösztönönösen jön majd dolgot...

2012. júl. 19. 16:16
 5/7 anonim válasza:
ha utánzod a partneredet menni fog:)
2012. júl. 19. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Hehe aranyos.

De nem kell parázni... nem lehet elrontani.. az se baj ha nyálas. engem sose zavar spec :)

2012. júl. 19. 18:04
 7/7 anonim válasza:
mossal alotte fogat az a leg tutibb.na jo gyorsan tul leszel rajta hagyd hogy megtortenjen.
2012. júl. 19. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!