Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szakítsak a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a párommal, aki élete értelmének hív?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt, a barátom elmondása szerint, és biztos vagyok benne hogy ez így van, őrülten szerelmes belém. Kapcsolatunk kezdetén én is így éreztem iránta de ez kezd elmúlni.. lassan érzem, és még ugyan nem holnap.. de lassan el fog jönni az, hogy szakítanom kell, de nem tudom hogy mit mondhatnék... de sajnálatból nem akarok vele maradni, de annyira jó ember, semmi rosszat nem tett ellenem soha.. és soha nem akarom megbántani.. :(

2012. aug. 13. 02:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

úgy is gyanús és egyértelmű lesz,ha szakítás után 1héttel,vagy 2 hónappal már új fiúd lesz.

mondjuk annyi legyen benned,ha nem akarsz ribi lenni,hogy amíg nem szakítottál vele,nem találkozol az újjal és nem is írogatsz neki,mert ezek ugyanúgy megcsalások.

2012. aug. 13. 03:15
 12/15 A kérdező kommentje:

Persze, írok majd privátban:)

Tudom, hogy ezek is azok, van is bűntudatom, pedig csak néhány sms-t váltottunk.. de egyenlőre nem tudom hogy mit akarok, mire van szükségem.. nem tudom hogy műküdik-e még a kapcsolatom vagy sem, vagy hogy ez csak egy hullámvölgy-e.. nem minden csak fekete és fehér!

2012. aug. 13. 03:26
 13/15 anonim ***** válasza:
62%

"de annyira jó ember, semmi rosszat nem tett ellenem soha"

Igen,az ilyen pasikat megunják a nők,ezért kell nekik egy olyan aki összeveri őket minden nap.Azokkal bezzeg hűségesek maradnak

2012. aug. 13. 04:18
 14/15 omba ***** válasza:
"s nem ő a "férfi"." - hát egy 17éves fiúban ne is keresd!
2012. aug. 13. 10:10
 15/15 A kérdező kommentje:

Azert az osszeveres eleg szelsoseges lenne.. Azt vagy hasonlot sosem turnek el.

Abban lehet valami, hogy egy 17 eves fiutol nem lehet ezt varni..

2012. aug. 13. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!