Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a párommal, aki élete értelmének hív?
Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt, a barátom elmondása szerint, és biztos vagyok benne hogy ez így van, őrülten szerelmes belém. Kapcsolatunk kezdetén én is így éreztem iránta de ez kezd elmúlni.. lassan érzem, és még ugyan nem holnap.. de lassan el fog jönni az, hogy szakítanom kell, de nem tudom hogy mit mondhatnék... de sajnálatból nem akarok vele maradni, de annyira jó ember, semmi rosszat nem tett ellenem soha.. és soha nem akarom megbántani.. :(2012. aug. 13. 02:42
1/15 anonim válasza:
Ha nem akarod megbántani, akkor a legjobb, ha őszinte vagy vele. Így is nagyon fog neki fájni, de mégis a legkevésbé.
2/15 anonim válasza:
Szia. s hogy érzed mi váltotta ki hogy elmúlt a vonzalmad?
3/15 A kérdező kommentje:
Mindeketten 17 évesek vagyunk és néha úgy érzem hogy nekem kell anyáskodnom felette.. és nem ő a "férfi"... és túlontul elnéző, úgyértem hogy kissé papucs forma.. ez elég durván hangzik, de legalább így lehet érteni. Bűntudatom van, hogy ilyen dolgok miatt akarok szakítani, mást meg megcsalnak stb, én pedig ezért rinyálok.. de hosszútávon ez így nem működhet.. és hát talán van egy 3. személy :/
2012. aug. 13. 02:51
4/15 anonim válasza:
aha eddig vili, és a 3-ik személy hogy jött a képbe? mennyire ismered? és mi tetszik benne?
5/15 A kérdező kommentje:
A 3. személy évek óta vissza-vissza tér az életembe, sokat gondolok rá.. és most haza költözött és elkezdtünk újra beszélgetni mint régen.. de komolyabb soha nem volt köztünk, most viszont randira hívott. Soha nem csalnám meg a barátomat.. de úgyérzem el kell mennem a találkára hogy tisztánlássak.. vagy talán több találkára is :/
2012. aug. 13. 02:58
6/15 anonim válasza:
hát hogy ne verd át a pasidat is.. meg magadat se , talán itt az ideje beszélni. elmondani hogy nehezen nézel rá férfiként. egyébként ez nem eygedi probléma, a nők nem tudnak egy engedékeny pasira felnézni, nekem is van ilyen párkapcsolat a környezetemben és az sem működik jól.
7/15 A kérdező kommentje:
Ezenkívül kb minden jó vele.. de hát ezen hogy tudna javítani? még ha akarna sem igazán tudna... mert ő ilyen. Egyébként már célozgattam neki erre, de csak annyit mondott hogy ő ilyen.
2012. aug. 13. 03:03
8/15 anonim válasza:
rossz a hozzáállása valószínüleg az élet sok területén hamar feladja. lehet változni, tenni kell érte. a külseje rendben van? mert akkor nem menthetetlen.
9/15 A kérdező kommentje:
igen nagyon helyes, és a teste is rendben van.. akkor megpróbálok vele beszélni erről komolyabban.. nem lesz könnyű. Nagyon szépen köszönöm!:)
2012. aug. 13. 03:09
10/15 anonim válasza:
Nincs mit. viszont kiváncsi vagyok mi történik később. privátban, majd ha nem akarod ide leírni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!