Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfi is tud igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi is tud igazán szerelmes lenni? Tud olyan lenni, hogy nem csak a szex érdekli, hanem tényleg őszintén a lány is? Milyen jelek utalnak arra, hogy valóban szeret-e?

Figyelt kérdés

2012. aug. 11. 12:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, egyértelmű... nehéz ezt leírni, de érezni fogod, ha valaki szerelmes beléd.
2012. aug. 11. 13:20
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem ilyen a barátom. Érdekes hogy nálunk inkább én eröltetem a szexet mert ő szivesebben bújik hozzám vagy csókol meg inkább. Mikor a szemébe nézek látom hogy mennyire szeret. Nem hittem volna hogy valaha is látok valakit aki ennyire szerelmes. De a kedves szavak, hogy még így fél év után id dícsér, bókol. Hiszen egy lányt nem megszerezni nehéz hanem megtartani.
2012. aug. 11. 13:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem személy szerint sosem a szex érdekelt elsősorban. Természetesen fontos, hogy az illetőt szépnek és vonzónak találjam, és egy párkapcsolatban fontos dolog a szex, de itt a hangsúly a "párkapcsolatban"-on van. Mielőtt odajutnánk, még szeretném megismerni, megtudni, hogy mi jár a fejében, mi a véleménye az élet különféle aspektusairól stb. És ha ez megvan, és ki is alakultak az érzelmek, illetve a szerelem, akkor sem feltétlenül a szexen lesz a hangsúly. Az csak betársul a lelki "rész" mellé, kiegészítve azt. :)
2012. aug. 11. 14:51
 14/21 anonim ***** válasza:
85%
Igen, tud. És az a jele, hogy nem akar állandóan dugni.
2012. aug. 11. 15:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen,tud.Én most pont ebben az esetben vagyok(sajnos),csak éppen a lány akarja a barátságot,hiába "döglök" is bele,bármit is teszek csak barátság.Amúgy a jelek ,nálam legalábbis,hogy nagyon zavarba tudok lenni a közelébe
2012. aug. 11. 19:49
 16/21 anonim ***** válasza:
91%

"sok sok férfi lett már nö miatt öngyilkos,de halottál már nöt aki férfi miatt az lett? én még nem"

Én meg igen, na és?

Már miért ne lehetne férfiként szerelmes az ember? Ők sem valami luciferlelkű robottákolmányok.

2012. aug. 11. 20:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én egyszerűen mosolyszünetet kérnék a helyedben, egy rövidebb külön töltött idő sok mindenre ráébreszthet, kitisztítja az elméd és előhozhat belőled addig felszínre nem tört vágyakat. Persze ez csak ötlet.
2012. aug. 11. 20:19
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, az előbbit nyilván nem ide szántam :D
2012. aug. 11. 20:20
 19/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Nem vagyunk még együtt, de hát én tökre beleszerettem, azt mondja ő is szeret, de nekem vannak kétségeim azért...Talán nem is az, hanem félek a szerelmi csalódástól és nem akarom hogy mi is arra a sorsa jussunk mint a legtöbb pár. :(( Remélem tényleg szeret! Köszönöm még egyszer a válaszokat, hasznosak voltak tényleg. :)
2012. aug. 11. 20:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem, a férfiak érzelemmentes borgok és arra valók, hogy hideg, téli éjszakákon melegítsék a lábunkat!
2012. aug. 13. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!