Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom, hogy valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy valóban szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 20:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
annyira szereted hogy csadort hordj vagy megöld magad érte?
2010. ápr. 13. 20:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ez megmagyarázhatatlan érzés. legalábbis én nem tudok rá megfelelő választ adni h mi is a szerelem és mit érzek ilyenkor.
2010. ápr. 13. 20:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudnál nélküle élni

akkor vagy a legboldogabb amikor vele vagy és magadhoz öleled

2010. ápr. 13. 20:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor meglátod, kicsit hevesebben ver a szíved stb. Szerintem tudod te :D Ha veled van kicsit nehezebben tudsz vele beszélgetni, és érdekel a véleménye is, amit akár rólad gondol.
2010. ápr. 13. 20:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

mindig RÁ gondolsz,és nem érdekel semmi csak Ő.mindig ölelnéd,és VELE lennél,senkit nem szeretsz úgy,mint ŐT.

ha 1 percig nem vagytok együtt,már hiányzik Ő.

nagyjából ennyi.nálam.

2010. ápr. 13. 20:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
állandóan rágondolsz
2010. ápr. 13. 21:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem tudsz sem enni, sem aludni...:O :D
2010. ápr. 13. 21:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Boldog vagy amikor vele lehetsz, alvás előtt rá gondolsz és ébredéskor is eszedbe jut. Ha megkérdezik miért szereted nem tudsz rá válaszolni. Legszívesebben csak róla beszélnél mindenkivel. Érte bármit megtennél...és ha véletlenül elhagy nem tudod feladni, szeretni, érezni akarod és boldoggá tenni.

Nálam ilyen tüneteket produkál a szerelem nevű nyavaja :)

2010. ápr. 13. 23:04
 9/13 anonim válasza:
Vagy például ha szomorú vagy és nem tudsz ellene mit csinálni csak akkor megy vissza beléd az élet ha róla van szó vagy ha vele vagy és ha sosem tudod kiverni a fejedből folyton rágondolsz minden percben
2010. ápr. 13. 23:47
 10/13 anonim ***** válasza:
példának itt van szegény Daróczi Dávid is...
2010. ápr. 13. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!