Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeretitek a szerelmeteket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretitek a szerelmeteket?

Figyelt kérdés

2012. aug. 7. 22:41
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
nem szeretik ők, csak legyen kivel gyűrögetni a lepedőt.
2012. aug. 7. 22:42
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

Mert isteni jó segge vanXD

Szerelmes vok azt kész..Ezen nincs mit magyarázni :D

2012. aug. 7. 22:42
 3/9 LEsz@rooom válasza:
60%

Elsösorban mert kedves, ad szeretetet, vannak közös programjaink, témáink. Nagyon szereti a szexet. Heti 4-5alkalommal van több mint 2 éve folyamatos szex plussz a szerelem. Nem unalmas a kapcsolat pedig szinte mindennap ugyanaz. A legjobb mikor összebújunk bármikor bármeddig.

21L

2012. aug. 7. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Na látod ez egy jó kérdés! Ha tudnám rá a választ, akkor valószínű az esetek többségében nem idiótákba szerettem volna bele. :) 25L
2012. aug. 7. 22:46
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
Ezt,h érted? Milyen tulajdonságait szeretjük benne? Vagy...?
2012. aug. 7. 22:46
 6/9 A kérdező kommentje:
#5: Olyasmi válaszok érdekelnek amilyet a hármaska adott.
2012. aug. 7. 22:48
 7/9 anonim ***** válasza:
60%

Mert nagyon figyelmes,mindig meg tud lepni valamivel (pl.gitározott is nekem,pedig sosem mondta,hogy tud vagy csak előbb felkel és ágyba hozza a reggelit),mindig a megoldáson gondolkozik,ha problémával szembesülünk és nem kesereg rajta.

Olyan sok minden miatt szeretem,hogy nem igazán tudnám felsorolni sem.

2012. aug. 7. 22:54
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Igazából nem tudom megmondani, egyszerűen csak önmagáért, a személyiségéért... De ami az utóbbi időben bebizonyosodott az, hogy a legszörnyűbb percekben is mellettem áll, és támogat mindenben. Imádom megérinteni a testét, szeretgetni, érezni, hogy egy ilyen csodás férfi van mellettem:) Sajnos a kommunikációval van egy kis problémánk, ő nem nagyon osztja meg velem a gondolatait, de ezen remélem tudunk változtatni.
2012. aug. 8. 09:11
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
Önmagárét, mert ilyen emberre volt szükségem. Furcsa módon első látásra szerelem volt és ő nem ez a romantikus alkat, nem vesz nekem virágot, csokit, nem halmoz el non stop bókokkal, de a közös pillanatainkban mégis van valami romantika, ami nem jön le egyből. Jajj istenem, nem tudom. Szeretem. Nagyon. És ami fontos nekem: van saját véleménye, ki tud állni érte. Van benne tartás. Vigyáz rám, nagyon is. :D A legjobb dolog Ő, ami valaha velem történt.
2012. aug. 8. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!