Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi bajom lehet? :S (több lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajom lehet? :S (több lent)

Figyelt kérdés
Már az 5. pasimmal járok. Majdnem 3 hónapja vagyunk együtt. Az a gond,hogy valahányszor elkezdek járni valakivel,örülök,rózsaszín felhők,stb. és 1-2 hónap után már nem is érdekel. De ha szakítok valakivel,vagy más szakít velem nagyon fáj. Ha szingli vagyok úgy érzem,hogy szeretnék pasit,de ha meg van pasim,akkor úgy érzem,hogy jobb volna szinglinek lenni. Pedig a mostani barátommal nagyon jól kijövünk,sok a közös témánk,kedves,meg minden. Igaz nem a leghelyesebb de azért a mosolya és a szeme nagyon tetszik. Mégis úgy érzem,hogy jobb lenne nélküle. Egyszer már szakítottunk (az kölcsönös volt) és akkor nagyon rossz volt,és vissza akartam őt kapni,és mikor mindketten megbántuk és újból összejöttünk,már megint egyedül akarok lenni....nem tudom ez miért van.

2012. aug. 7. 15:53
1 2 3
 11/24 Mókusgyilkos ***** válasza:
kislány: szerintem bőven elég kinyitni a szádat hozzá XD én már a 3. sornál szakítani akartam veled pedig nem h nem járunk de nem is ismerlek [oké kis költői túlzás]
2012. aug. 7. 16:24
 12/24 anonim ***** válasza:
Hát figyelj.. én 15 éves vagyok és most van az első barátom, nem tudom, hogy te hogyan hoztad össze 13 évesen, azt hogy 5 barátod legyen... Teljes mértékben éretlen vagy egy kapcsolatra szerintem..
2012. aug. 7. 16:38
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem reménytelen eset vagy, nyugodtan utálhatsz ezért de ez van.
2012. aug. 7. 16:41
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
13 éves???Te jó Isten...,és olyanokat írtam neked,hogy kefélj nagyokat:D Én kérek elnézést...:D
2012. aug. 7. 16:41
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
konkrétan most itt sírok,mert nekem eddig volt 2 pasim aztán 17 vagyok. Csak így tovább, jó kis ribi leszel :-)
2012. aug. 7. 16:46
 16/24 A kérdező kommentje:
16:41 nem gond,ennyiből nem vettem figyelembe a válaszodat :D amúgy nem értem emiatt miért kell elítélni. Egy szóval sem mondtam,hogy komoly dologról van szó. Ezek az én koromban még csak ,,bohóckodások". Lehet,hogy egyeseknek 15-17 évesen még csak az első,második pasijuk van de nyilván az alatt a komolyabbakat értik. Nem hiszem el,hogy senkinek nem volt már ,,bohóckodása" amit nem vesz figyelembe.
2012. aug. 7. 17:15
 17/24 anonim válasza:
Ez is a ribancság egyik formája,kiscsillagom. Szóval te igen is,kis RIBANC vagy,és az is leszel. Fogadd el.
2012. aug. 7. 17:41
 18/24 anonim válasza:
Bohóckodj a babáiddal még! Ha továbbra is így folytatod pár év múlva nem kellesz majd senkinek és akkor nem lesznek ilyen problémáid ;)
2012. aug. 7. 18:21
 19/24 A kérdező kommentje:
Légyszives az után krizizáljatok miután megismertetek. Kedves válaszolóknak üzenem akik leribancoztak: hány évesek is vagytok? hány pasitok is volt már? mondjuk hülye kérdés,interneten keresztül lehet írni bármit...és vannak barátaim és őket nem zavarja hanyadik barátom van. nem abból áll egy ember,hogy hány barátja volt eddig.
2012. aug. 7. 23:25
 20/24 anonim válasza:
De ez is hozzátartozik. Szerinted normális ha 13 évesen az 5. pasinál jársz? Akkor kajak nem vagy normális.
2012. aug. 8. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!