Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajom lehet? :S (több lent)
Figyelt kérdés
Már az 5. pasimmal járok. Majdnem 3 hónapja vagyunk együtt. Az a gond,hogy valahányszor elkezdek járni valakivel,örülök,rózsaszín felhők,stb. és 1-2 hónap után már nem is érdekel. De ha szakítok valakivel,vagy más szakít velem nagyon fáj. Ha szingli vagyok úgy érzem,hogy szeretnék pasit,de ha meg van pasim,akkor úgy érzem,hogy jobb volna szinglinek lenni. Pedig a mostani barátommal nagyon jól kijövünk,sok a közös témánk,kedves,meg minden. Igaz nem a leghelyesebb de azért a mosolya és a szeme nagyon tetszik. Mégis úgy érzem,hogy jobb lenne nélküle. Egyszer már szakítottunk (az kölcsönös volt) és akkor nagyon rossz volt,és vissza akartam őt kapni,és mikor mindketten megbántuk és újból összejöttünk,már megint egyedül akarok lenni....nem tudom ez miért van.2012. aug. 7. 15:53
1/24 anonim válasza:
Ez azért van mert nem jártál még velem, de nem is fogsz.
2/24 anonim válasza:
Teljes mértékben éretlen vagy egy kapcsolatra! Igényed persze lenne rá, de az érzelmi intelligenciád 0. Várjál még 1-2 évet a pasizással.
3/24 galen malek válasza:
szerintem azért lehet mert 15 éves elkényeztetett hülye pi.csa vagy :)
4/24 anonim válasza:
Az elmúlt 4 esetből megtanulhattad volna, hogy van egy bizonyos fajta fellángolás ami tart valameddig majd csillapodik. De vannak hozzádhasonló reménytelen emberek, akik nem tanulóképesek. Nyilván azt sem fogtad fel, hogy a 4. után ez tök normális, ha mind az 5nél ezt érezted. Mert fel kell világosítsalak hadd járjon át a megvilágosodás gyönyörű sugara, hadd járja át agytekervényeidet. IGEN EZ NORMÁLIS!
5/24 anonim válasza:
De bonyolultan vagy összekötve:D Sztem nem vagy még elég érett egy hosszútávú kapcsolatra...
Inkább flörtölj,kefélj nagyokat és ha már úgy érzed,hogy benőtt a fejed lágya akkor szánd rá magad egy komoly,hosszú kapcsolatra.
6/24 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van... nem vagyok még érett egy kapcsolatra. Köszönöm a válaszokat. De akkor most mit tegyek? 5-ből 2x szakítottak velem,és 2x én. nem akarok harmadjára is...hogy mondjam meg neki finoman?
2012. aug. 7. 16:03
7/24 anonim válasza:
Tégy úgy mint mikor legutóbb szakítottatok...
8/24 A kérdező kommentje:
Szóval provokáljam ki nála,hogy szakítson velem?
2012. aug. 7. 16:12
10/24 A kérdező kommentje:
13
2012. aug. 7. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!