Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már lehet hogy nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már lehet hogy nem vagyok normális? Vagy mi bajom van?

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok elfelejteni az első szerelmemet. Pedig már több mint egy éve volt majdnem az egész. Nagyon fáj, mindennap gondolok rá. Volt azóta kapcsolatom, de nem szerettem a fiút, ezért nem láttam értelmét hogy folytassam vele. Tehát már gondoltam arra hogy elmegyek orvoshoz, hogy segítsen. Vannak napok mikor vele álmodok, utána az egéz napom rossz lesz, sírok, mindennap eszembe jut, fáj az egész, meghaltam vna érte kb. És még ma is gondolok arra, hogy egy nap majd együtt leszünk. De beszélni nem merek vele, mert Ő szakított, és elég durva volt. Abban az időben, nem is éltem szinte, olyan vtam, mint egy élőhalott :/ 19/L
2012. jún. 23. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Bella te vagy az? Majd visszajön Edward, ha leugrasz egy szikláról!
2012. jún. 23. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Ahhoz, h segitsek a szakitas okat is tudnom kellene. Ugyh. ha ezt megosztanad velem, segithetnek. Engem parom megcsalt, en jottem ra, ugy hogy veletlenul meglattam, szoval...
2012. jún. 23. 21:14
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az együttérzést:)
2012. jún. 23. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez gonosz volt.
2012. jún. 23. 21:15
 5/9 A kérdező kommentje:
engem is megcsalt, és lebukott :/ te hogyan tetted magad túl rajta??
2012. jún. 23. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
egyszeruen megutaltam...sokaig tartott, ugy masfel evig, de mostanra mar annyira gyulolom es csk sajnalni tudom, mert az uj csaj fakepnel hagyta 2 honap utan, mondvan, h meg exebe szerelmes...szoval megbuntette a sors, azota sem volt baratnoje
2012. jún. 23. 21:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Valaki azt mondta, hogy az együtt töltött idö harmada az az idö, amennyit szenvedni szoktak az emberek az ex után. Ha két évig voltatok együtt, akkor 8 hónap szenvedés... Szóval meddig voltatok együtt?
2012. jún. 23. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Erősebben, mélyebben éled meg ezt a helyzetet, de ez nem azt jelenti, hogy nem vagy normális, csupán lelkileg érzékenyebb :) Ha a barátaiddal nem tudod megbeszélni, akkor fordulj pszichológushoz! Tényleg...Nekem is volt már valami hasonló, és nekem is egy éve. Nehéz, de feledni kell, és még nekem sem sikerült. Az rossz módszer, hogy rá kell erőltetned magad másra, az nem jött be se Neked, se nekem. Ami szükséges: az IDŐ. Az begyógyítja a sebeket. Van, akinek 1 hét, 1 hónap (az átlag); de vannak, akiknek évek kellenek ehhez. Engem egy pár nagyon elrettentő példa segített, pl. Vajda János is több 10 éven keresztül volt reménytelenül szerelmes egy nőbe, és ez megrontotta a házasságát is. Nem akarok így járni, és Neked sem kívánok hasonlókat.

Ami azt illeti, nem hiszem, hogy valaha visszajönne a szerelmed. Sajnálom, ki kellett mondanom, és nem vagyok képes hazudni Neked erről. És ezt azért nem vagy képes belül elfogadni, mert Te még mindig szereted őt. Ezt mutatja a viselkedésed, a reakciód, az álmaid. Benne látod a boldogságod forrását. De ő szakított Veled, ezt ne feledd el! Attól, hogy Te minden nap rá gondolsz, nem fogja őt senki sem visszahozni Neked! Akármilyen mélyen is szenvedsz, ezt senki nem fogja visszafizetni! Se Neked, se nekem, se senki másnak. A tény, hogy nem jön vissza! Én nekem sem fog :'(

Tényleg kérj segítséget! Mert ha nekem sincsenek ott mellettem a barátaim, már biztos depressziós lennék! És tényleg, remélem, nem haragszol. De rosszabb volna, ha mindenki hitegetni (mint engem), hamis vágyakba ringatnád magad, hogy majd tényleg eljön! Közben meg nem. Az a csalódottság utána, hogy már a barátaidra sem számíthatsz...nem kívánom.

17/L

2012. jún. 23. 21:29
 9/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek, neked is kedves utolsó :) Be kell látnom, de hitegetem magam majd eljön az a nap :/ de tudom h önámítás az egész :/ remélem leszek még szerelmes és egy olyan fiúba aki meg is érdemli
2012. jún. 23. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!