Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzek végre egy pasit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek végre egy pasit?

Figyelt kérdés
Annyira elvagyok keseredve, sehol a láthatáron egy pasi se aki igazán tetszene és azt mondanám igen, ő kell nekem. Semmi, tetszem a fiúknak ide oda hébe-hóba de egyik se akar igazán megküzdeni értem, egyik se akar nagyon csak mégis tetszem neki és érdeklem és ennyi. De nem találok 1 olyat sem akinek téynleg igazán kellenek hogy hú ezt a lányt megszerzem ha törik ha szakad. Az az igazság hogy nem foghatom arra se hogy csúnya lennék, mindenki azt modnja hogy nagyon szép lány vagyok és nagyon jól kijövök midnenkivel, nagyon kedves vagyok. Legalábbis ezt állítja mindenki. :) Tudnátok segíteni valahogy, vagy egy kis lelket önteni belém hogy ne aggódjak?.... Már nagyon jó lenne a boldogság :(

2012. aug. 6. 23:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

Kell pasi ,de eggyik sem tetszik,na ezert nincs aki veled lefekszik

Bré kell neked ,hogy elöntsön a f asz,majd talán egy kutya megb asz.

Ne itt nyavalyogj ,nem szeretet szolgálat ,hogy veled járjon nincs olyan állat.

Vállalkozz,legyet k urva ,de nem lesz olyan csávó aki kivan gyurva .

Ez jutott neked egy selejt élet ,na léptem Szeva isten véled

2012. aug. 6. 23:44
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
A normális srácokra neked kell lecsapni, különben ügyesebb lányok elhappolják előled. És nem lehet hogy az igényeiddel van a baj?
2012. aug. 6. 23:45
 13/18 anonim ***** válasza:
*10 -esnek totál igaza van! Talán ismerkedned is kéne a pasikkal, nem csak a külsejükről eldönteni ,hogy ő nem tetszik. De az írásodból ítélve, neked még nem is kell pasi...
2012. aug. 6. 23:48
 14/18 anonim ***** válasza:
nAh jah El ne hidd már, hogy mindenkki kinyalja a p*csád, mert lány vagy és akarsz valakit. Nemhiába mondom sok csaj nagyon el van szállva magátol annak ellenére is, hogy nem egy bombázó(csak mert nunitok van). Ha egy srácnak tetszel és te is neki, akkor ne legyél olyan mint egy robot vagyis ne játszd meg, hogy nem érdekel. Ha viszonzod a vonzalmat, vagyis te is odamész hozzá beszélgetni akkor minden megy magától. Ha ronda vagy akkor nemtudok segíteni! Ahoz nem elég egy tanács.
2012. aug. 6. 23:48
 15/18 anonim ***** válasza:
50%

Veszélyes ilyen kérdést kiírni ide, a hímsovinizmus fellegvárába.:D Jön rögtön pár überkan, aki leolt a fenébe, amiért vannak elvárásaid. Én teljesen megértelek. Számomra a pasik nagy része egyenesen tahó, amelyikek meg nem azok, akkor is az esetek 99%-ában nincs meg az a bizonyos szikra, egyszerűen nem tud izgalomba hozni a személyisége, unalmasak, vagy szimplán nem érzem azt, amit kellene.

Ha valaki tényleg azt a bizonyos nagy szerelmet akarja, akkor nehéz dolga van, türelmesnek kell lennie, és akkor spontán megtalálja akkor, amikor az ember nem is számítana rá. Nem szabad görcsösen akarni, mert azzal elnyomod az esetleges varázst!

A válaszolóknak üzenem, hogy én úgy értelmeztem, hogy a kérdezőnek pont azért nincs pasi, aki tetszene, mert nem tudják elég karizmatikusan, FÉRFI módra jelezni, hogy szeretnék őt megszerezni, és senkinél sem érzi, hogy ő A LÁNY a fiú életében. Kérdező, javíts ki, ha nem így értetted.

Nem mindenki híve a "randizgassunk, ismerkedjünk, adjunk esélyt, oszt majd vagy kialakul valami, vagy nem" dolgoknak, hanem valami jobbra vágynak, amiért tényleg érdemes élni. Ennyi.

2012. aug. 7. 00:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Figyu már! Ha a srác erőlködik, de még ugyancsak nem érdekli a srác erőfeszítése, vagy legalább is úgy tesz, hadd szenvedjen még szerencsétlen akkor ne csodálkozzon, hogy senkije sincs. A kedves kérdező álomvilágban él. :)
2012. aug. 7. 00:53
 17/18 anonim ***** válasza:

Az 5. vagyok.

Te kifejezetten olyan fajta vagy akinek semmi sem jó, anyuci apuci elkényeztetett, vagy csak simán benne vannak a génjeidben hogy válogatnod kell kislányosan a pasik közül. Én jóképű vagyok, okos intelligens és normális, ha küldenék magamról egy képet neked, tuti azt mondanád "bocs, de nem vagy az esetem". De nem vagyok beképzelt, ezzel szemben te az vagy. Egyszóval szánalmas vagy szivi. Nem küzdenek érted a pasik? Hát ép elméjű ember olyanokért mint te tuti nem küzdene meg. Mikor olvastam a kérdésed az első gondolatom az volt hogy rádírok hogy ismerkedjünk, aztán miután elolvastam az egészet lentebb elment tőled a kedvem, te is ilyen tipikus csaj vagy akinek nem jó semmi. Ja és aki azt merte rám mondani hogy bunkó vagyok tehet egy szívességet.

Egyszer talán felnősz kérdező.

20/F

2012. aug. 7. 14:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Tipikus az a csaj, felmegy ismerkedő oldalra, feltölt magáról 100képet, lájkoltatja őket, de nem akar ismerkedni, mert senki nem elég jó neki, csak az önbizalmát akarja növelni.
2012. aug. 10. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!