Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó úton járok afelé, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó úton járok afelé, hogy végre szerezzek egy barátnőt? 16/f

Figyelt kérdés
Még sosem jött össze, nem is ismerek lányokat, suliba sincsenek. Az utóbbi 1 éveben megváltoztam. Pattanásos voltam, elmentem bőrgyógyászhoz, már teljesen normális a bőröm. Vékony voltam (még most is), de elmentem konditerembe, és most már sokan dicsérik a testem. Nagyon beszari voltam, nem mertem lányokhoz közeledni, most meg már nincsenek körülöttem, de koncerten már táncoltam tök idegen csajjal. Elég érzelmes típus vagyok és néha túl kedves és elnéző. Nem nagyok az elvárásaim, csak szeretnék egy csinos, kedves barátnőt, aki értelmes és fontos, hogy értékes legyen. Eddig 1 valakinek mondtam, hogy értékes. Nálam ez fontos, hogy ne legyen tucat csaj. Ne másoljon mindent másoktól. Hol találhatnék ilyen barátnőt aki tényleg szeret engem? A koncert nem igazán az én világom, de más helyet nem tudok, hogy hol ismerkedhetnék. Ötletek?
2010. ápr. 18. 13:03
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok, ennyi előnyöm van. Vagy épp hátrányom, mert itt látom a szép lányokat, de attól még nem fogom megismerni, ha látom a buszon. Csak úgy utcán meg nem tudom leszólítani ok nélkül. Koncerten táncolni akartam és az könnyű volt.
2010. ápr. 18. 13:08
 2/14 A kérdező kommentje:
Ja és a netet ne mondjátok. Tapasztalatból mondom, hogy hülyeség.
2010. ápr. 18. 13:09
 3/14 anonim ***** válasza:
hat ha ez igy igaz minden amit leirtal sztem hamarosan talalsz magadnak es baratnot:) de altalaban az ertekes csajok ritkak es ami ritka azt nehez megtalani szoval legyel turelmes! es ha nem jon be elsore akkor se add fel.
2010. ápr. 18. 13:09
 4/14 anonim ***** válasza:
egy***
2010. ápr. 18. 13:10
 5/14 anonim ***** válasza:

Jó úton jársz, velem is ez volt a helyzet (megilletődtem, ha volt egy lány a közelemben, érzelmes típus vagyok, tucatlányok nem kellenek stb., még a pattanások is stimmelnek :D)

Azóta sokat ismerkedem, és van már kiszemelt is ;) Az a baj, hogy az ilyen lányok nem sokat járnak bulizni...

Én úgy fogtam neki, hogy lejártam a sulink melletti ingyenpályára focizni. Ott néhány alkalom után összehaverkodtam néhány idősebb fiúval (rendesnek tűntek), kérdeztem, hogy mikor jönnek legközelebb vissza meg hasonlók. Végül elhívtak ide-oda, rajtuk keresztül ismertem meg nagyon sok új embert, egyszer pedig egy nagyon helyes lány is eljött velünk moziba ( egyikük korombeli tesója). Aztán végül felvettem msn-re és haladunk. Remélhetőleg jövő héten a szülinapomat is vele töltöm :D

Tehát nagyon sok lehetőség van, nehéz az otthonülősebb lányokat elcsípni, de nem lehetetlen. Én akkor sem haragudnék, ha egyszer, mikor "üldügélünk" a parkba, valaki odajönne hozzánk beszélgetni vagy ilyesmi.

ui.: Bocs a kisregényért ^×^

2010. ápr. 18. 13:26
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát én pont egy ilyen "otthonülős" csajt szeretnék. Mondjuk velem azért járjon el ide-oda :D Én kosárral voltam így, de sosincs ott senki.
2010. ápr. 18. 13:35
 7/14 anonim ***** válasza:

Persze, jó úton haladsz. Csak egy tanács. Ne kimondottan értékes lányokat keress, mert sok lehetőségről lemaradsz, és ha majd megtalálod a számodra tökéletes lányt, kell majd a rutin, hidd el.

Az, akit keresel, megtalál majd, ne aggódj, előle nem lesz menekvés :)

Menj el a haverokkal szórakozni, ide-oda, ennyi. Aztán majd meglátod.

2010. ápr. 18. 13:58
 8/14 anonim válasza:
Én is körülbelül ugyanígy jártam 2 évet vártam. Rájöttem h mekkora egy barom voltam. Ne a tökéletes kiszemeltre pályázz, hanem akivel mondjuk csak egy pár hetes laza kapcsolatod lehetne azt is ragadd meg mert később jól fog jönni, és addig se unatkozol:D
2010. ápr. 18. 14:08
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy az mennyire lenne fair, ha úgy mennék bele egy kapcsolatba, hogy várom már, hogy jöjjön egy jobb.
2010. ápr. 18. 14:31
 10/14 anonim ***** válasza:

"Elég érzelmes típus vagyok és néha túl kedves és elnéző."

Ez ellen még tegyél, mert ha olyan lányt fogsz ki, aki visszaél vele, nagyon sz@r helyzetbe kerülsz!

2010. ápr. 18. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!