Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzek végre egy pasit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek végre egy pasit?

Figyelt kérdés
Annyira elvagyok keseredve, sehol a láthatáron egy pasi se aki igazán tetszene és azt mondanám igen, ő kell nekem. Semmi, tetszem a fiúknak ide oda hébe-hóba de egyik se akar igazán megküzdeni értem, egyik se akar nagyon csak mégis tetszem neki és érdeklem és ennyi. De nem találok 1 olyat sem akinek téynleg igazán kellenek hogy hú ezt a lányt megszerzem ha törik ha szakad. Az az igazság hogy nem foghatom arra se hogy csúnya lennék, mindenki azt modnja hogy nagyon szép lány vagyok és nagyon jól kijövök midnenkivel, nagyon kedves vagyok. Legalábbis ezt állítja mindenki. :) Tudnátok segíteni valahogy, vagy egy kis lelket önteni belém hogy ne aggódjak?.... Már nagyon jó lenne a boldogság :(

2012. aug. 6. 23:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
hány éves vagy ?:)
2012. aug. 6. 23:39
 2/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk írj nekem privit! :)
2012. aug. 6. 23:40
 3/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Most kapsz majd kb 20 privátot akik jelentkeznének a hirdetésre. :D
 5/18 anonim ***** válasza:
Szia, ismerkedünk? XD Amúgy meg nem tudnék lelket önteni beléd... nyilván benned van a hiba nem a pasikban.
 6/18 anonim ***** válasza:
Magasak a sztenderjeid, hiába keresel ilyen lovagot, mint a mesékben. Nem gondolod csak neked jó ez az érzéki játszadozás? Ez indít be?
2012. aug. 6. 23:41
 7/18 anonim ***** válasza:
12%
Ötödik, te bunkó vagy.
 8/18 anonim ***** válasza:

Jozsón lehet kapni felfújhatót.

Amúgy nem lehet hogy nem a pasikkal van gond hanem az igényeiddel?

9/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán hány éves vagy?
2012. aug. 6. 23:42
 10/18 anonim ***** válasza:
81%

Jaaaj te szegény, már jól jönne a boldogság?? Nah nem mondod? Öntök én beléd olyan lelket, hogy elázik a szobád!!

Tudod miért nem viselkedik egyik fiú sem úgy, hogy " megszerzem ha törik ha szakad"? Azért, mert nem öngyilkos típusok. Te mondtad, hogy nincs is aki igazán tetszik. Akkor minek törjék magukat? Érzelmi öngyilkosság veled próbálkozni már bocs! Csak azért szenvedjenek, hogy neked több legyen az egód? Meg hogy úgy érezhesd veled minden rendben??

Csak annyit mutatnak, hogy tetszel nekik? Ez nem elég? Te mikor mutattad ezt bárkinek is?

Tudod azért húztál fel ennyire, mert én eléggé bele szoktam esni lányokba, és abba sosincs köszönet. Egy átlagos srác minél szerelmesebb, annál biztosabb a kudarc.

Tudod mi kell neked? Hogy módszeresen becserkésszenek! Aztán meg otthagyjanak. Nem kell sokat várnod.

18/F

2012. aug. 6. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!