Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek belém zúgott egy 17 éves és én is belé!?

Figyelt kérdés
Mind ez egy strandon történt és ő 50 km re lakik tőlem... nagyon szeretem helyes cuki egy rendes is meg ilyesmik... 14 éves lány vagyok !:(

2012. aug. 3. 23:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Fenn van a Facebook-on?
2012. aug. 5. 21:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne jöjj vele össze ! Nekem is volt 14 éves barátnőm 1 hét után dobott mert másba "szeretett bele" , 16éves vagyok és sajnos a hülye fejemmel bele is szerettem, de így jártam ne akard az állítólagos "szerelmednek" ezt !
2012. aug. 5. 23:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Én már mindent elmondtam neked facebookon. Csak rajtad múlik, hogy meddig fogsz szomorkodni. Engem is úgy vettek rá hogy szóljak a szüleimnek, hogy vigyenek el a lányhoz. Aki ráadásul 90 km-re lakik tőlem. Tudtam hogy ez így nem mehet tovább és szólni kell nekik. Azóta is szenvedek, mert távkapcsolatban vagyok vele. Mondtad is hogy nem is vagy abban biztos, hogy tényleg ezt akarod-e. Hát ne akard át élni amit én élek át. Vagy szólsz a szüleidnek, akik remélhetőleg megértik, vagy elfelejted. Ez a két lehetőséged van. :-/
2012. aug. 6. 02:41
 14/15 anonim válasza:
egyszerűen csak mondd meg a fiúnak hogy látni akarod és hogy menjen el hozád ő biztos elfog menni hha valójában oda van érted
2012. aug. 10. 15:29
 15/15 A kérdező kommentje:

Enikő:)

köszönöm...:) gondolom... valami ilyesmi lenne a legjobb megoldás

2012. aug. 10. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!