Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Belém zúgott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Belém zúgott egy pasi, akinek nője van és én sem vagyok ellene.

Figyelt kérdés

Röviden a lényeg: lassan 2 hónapja kavarunk, ebből nagyrészt főleg emailen, minden nap, 4x találkoztunk, ebből 3x szex volt. Azt hittem csak erről szól és a legutolsó alkalommal akartam elmondani, hogy vége, ezt be kell fejezni, mert nem akarok szerető lenni, az megalázó.Viszont, mint kiderült, már nem szereti a bnőjét, én nagyon vonzzom és nemcsak, mint szexpartner, hanem eléggé belém habarodott. De meg akarja adni az utolsó esélyt a kapcsolatának, bár tudja, úgyis halott már. Én nem értem, miért nem szakít akkor és lesz velem? Mondtam neki, hogy én nem kérek, váro kel semmit és könyörögni sem fogok. Mondtam neki, hogy én is bírom.

Viszont nem tudja, hogy én is teljesen rá vagyok kattanva, legalábbis szerintem. Mert legutóbb nem válaszoltam azonnal az emailjére, mert megfogadtuk, hogy abbahagyjuk, és teljesen ki volt, nem tudott aludni, folyton rám gondol,stb. És azt mondta, biztos, azért van ez, mert nekem nincs rá szükségem és, ha én is nagyon rá lennék állva, lehet nem is lennék annyira izgalmas neki...ezért csak finoman éreztettem, hogy pedig rá vagyok állva, de nem tudom most mi lesz....Írjak eki?nem akarok megalázkodni....de szeretném, ha kidobná a nőt és összejönnénk...Mit csináljak? Szerintetek mi lesz?

2010. jan. 29. 16:02
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
megoldás el kell távolítani valahogy a barátnőjét a képből :P
2010. jan. 29. 16:09
 2/10 A kérdező kommentje:
de hogyan? én nem tehetek ilyet...ha az összes levelet megmutatnám neki, meg elmondanám a sztorit, nyilván kirúgná...de ilyet nem tennék soha...ha a pasi nem lép, én nem tudok mit csinálni, nem lehetek kiskutya, aki lohol utána:(
2010. jan. 29. 16:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele!Mondd hogy ha annyira szeret téged hagyja el a barátnőjét,mert így hogy téged szeret nincs értelme folytatnia az eddigi kapcsolatát.Na meg persze a lányt se kéne hülyíteni.
2010. jan. 29. 16:17
 4/10 A kérdező kommentje:
de ezt már mondtam neki!! bár így konkrétan nem mondta, hogy szeret. mondtam, hogy én mindig kilépek egy kapcsolatból, ha már érzem,ha szar...és megbszéltük, hogy a szexben mennyire jól passzolunk, lehet másban is...értve ezalatt az együttjárást...és mondta, hogy de nincs lehetősége ezt kipróbálni...mert nem szakít a nővel ,mert ad mindig egy utolsó utáni esélyt is mindennek....most akkor mihez kezdjek ezzel?
2010. jan. 29. 16:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

HAHAHA!

Ez a téged szeretlek de nem hagyom el anyut mert adni kell neki mégegy esélyt BLA BLA BLA szöveg még mindig bejön? Nekem már évekkel ezelőtt azt mondták, hogy ezzel ne jöjjek, mikor frisshúst répázok, mert elavult :D

Kislány, te tényleg elhiszed, hogyha egy férfi szerelmes és nem a feleségét, hanem egy "sima" barátnőt kell elhagyni az ekkora gondot okozna, ha tényleg akarná....???

cö cö cö...

2010. jan. 29. 16:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Írd meg neki azt, hogy nagyon tetszik Neked és szeretnél komolyabb kaocsolatot vele. DE! Addig nem találkozol vele, amíg nem döntött, mert nem akarsz szerető sem pótlék lenni. Döntse el mit akar. Ha Téged, akkor úgy is elhagyja a barátnőjét. Ne fuss utána, mert csak kihasznál..
2010. jan. 29. 18:26
 7/10 A kérdező kommentje:
mondtam neki, hogy én nem fogok semmit sem elvárni, se kérni, se könyörögni, tudja, hogy bejön nekem, nem tudom hány órán át szenvedtünk azon, hogy vajon működne e ez, mondtam, hogy igazából csak tőle függ, hogy ez kiderül-e valaha...szóval így konkrtéan nem mondtam, hogy na dönts ő vagy én, mert nem szereti senki,ha sarokba szorítják...elég értelmes, így is tudnia kell, hogy én benne lennék...áhh...a harmadik válaszolónak igaza van....ha fontos vagyok neki, úgyis szakít a nőjével, anélkül, hogy nekem pitizni kelljen vagy döntés elé állítani nem? ráadásul a szex velem sokkal jobb azt mondta, rám gondol maszti közben meg ilyenek...ezek után sztem a bnő nagyon offos e téren.
2010. jan. 29. 18:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Tudod az a baj, hogy mondani és ígérni én is sok mindent tudok. Egy-két ilyen mondattal minket nőket be lehet palizni, ő meg örül, mert két vasat tarthat a tűzben.

Remélem nem így van, de azért gondolj erre az eshetőségre. Ha kibírod, hogy mostantól nem futsz utána, szexuális jelleggel nem közeledsz hozzá, akkor ne is állítsd döntés elé.

Bár lehet máskor sem érdemes. Ha tényleg szeretne, nem kéne ennyi ideig gondolkoznia. Amennyiben nem jön Hozzád bocsánatot kérve, hogy nem egyből Téged választott, felejtsd el. Sőt én még lehet a bartnőjének is szólnék a dologról, legalábbis én tudni szeretnék róla, ha megcsalt volna a párom.

2010. jan. 29. 20:17
 9/10 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

szóval szerinted én ne keressem, hogy na léciléci dobd ki a csajod és legyél velem, mert én is beléd zúgtam?

ő maga mondta, hogy az az izgi, hogy "közömbös" vagyok és kibírom, h nem írok...akkor ha izgalmas akarok maradni, folytatnom kell ezt.

2010. jan. 30. 13:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha érdekes akarsz maradni, akkor jobb ha nem futsz utána. Az a legtöbb férfinak azért tetszik szerintem. De nem tudom, hogy aki az "izgalmat" keresi egy kapcsolatban, az mennyire gondolhatja komolyan. Azért majd írd meg mi lett :)
2010. febr. 1. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!