Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém zúgott? S, ha igen, hogy állítsam le?
az édes kis pici száddal ? :)
Ha nem akarod megbántani akkor csak óvatosan adagolva..
Leirásodból az derül ki,hogy jól ki jöttök egymással és bármiról tudtok beszélni.
Ebből végülis még nem következik rögtön az,hogy szerelmes beléd,de nem kizárt.
Várd meg mit lép.
Aztán majd elmondhatod neki,hogy bocsi most nem akarok belemenni egy párkapcsolatba ezért és ezért..
Ilyen helyzetekben, bármit teszel, csak rosszul fog kisülni. A bármit teszelt úgy értem, hogy közvetlenül tudatod vele, hogy nem akarsz tőle semmit. Te is rosszul érzed majd magad, ő is rosszul fogja érezni magát.
A hibát ott követted el, hogy mély beszélgetésbe keveredtél vele és hagytad, hogy mindent megtegyen érted. Ezt csak egy olyan személynek engedd meg, akit szeretsz, máskülönben pontosan ilyen helyzetekbe keveredhetsz.
Hogy mit tudsz ilyenkor csinálni hogy épp bőrrel megúszd az egészet? Semmit. Ez alatt nem azt értem, hogy kerüld, ne beszélgess vele. Nyugodtan, mintha menne minden a régi kerékvágásban.
Egy idő után tudatosulni fog benne, hogy csak barátként kezeled. Vagy még az is lehet, hogy nem is akar tőled semmit, csak szeret veled lenni, barátkozni. Nem lehetetlen.
A lényeg, hogy te ne csinálj semmit. Ha ő nem lép semmit, nem akar megcsókolni valamikor vagy bármi, akkor nincs semmi gond. Ha pedig igen, akkor sincs semmi probléma, nem csókolod meg, nemet mondasz, stb. Ez kevésbé fáj, minthogyha te mész oda és te adod a tudtára.
Fölöslegesen nem kell aggódni olyan problémán, ami lehet hogy nincs (mint már mondtam, lehet hogy csak barátkozni akar).
Nem szabad magad körül keverni a szart. Tekintsd barátnak, majd ő jelzi ha többet akar és akkor majd megmondod neki, addig ne csinálj semmit.
Remélem segítettem.
Szerintem se csinálj semmit de nehogy megbánd később hogy nem őt választottad mert ez is lehet.
De persze az is lehet hogy semmit se akar tölled csak akkor parázz amikor ténl ott a gond:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!