Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gonosz vagyok mert örülök ennek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az a fiú/férfi aki tetszik nekem szakított a barátnőjével mert a csaj csalta őt.Egy részről nagyon sajnálom a srácot és megvetem a lányt.De nagyon szeretem ezt a fiút és mióta megtudtam hogy szakítottak 2 m-rel a föld fölött járok! Szerintetek ettől rossz ember leszek?2012. aug. 3. 23:34
1/11 anonim válasza:
fuu remélem nem jöttök össze:D gonosz vagyok?
2/11 anonim válasza:
Nem. Hagyj neki időt a kapcsolat után, légy a legjobb barátja, de vigyázz, ilyenkor a pasik hajlandóak csak "azért" játszani a lányokkal
4/11 A kérdező kommentje:
Ő nem olyan,nagyon össze tört. Persze mellette állok!!!
2012. aug. 3. 23:37
5/11 Mókusgyilkos válasza:
POKOLRA JUTSZ ÉS MEGDÖGLESZ!!! :)
nem nem vagy rossz ember miért lennél?
csajok: miért kell mindent túltedelni? [ha már volt 1 original sp idézet akk legyen 1 himym is]
squirrel's must die!
6/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy rossz ember.
7/11 anonim válasza:
Ha ez gonoszság, akkor minden ember gonosz.
Mindenki örülne ennek.
8/11 anonim válasza:
Én nem. Tisztára összetörtnek látni szívem hölgyét? Hülyeség.
9/11 A kérdező kommentje:
utolsó: ?????
2012. aug. 4. 01:03
10/11 anonim válasza:
Ha te rossz ember lennél, akkor mit mondjunk a lányra, aki átverte a pasit????
Nem vagy gonosz, nyugodj meg! :D A szíve mélyén mindenki ezt érezné... Én is... :)
És drukkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!