Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyon nagyon gonosz vagyok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,h gonosz vagyok. A hobbim,hogy félénk,kövér,buta...stb,de gazdag lányokat hálózok be,és ami azt illeti,maximálisan kihasználom őket,mármint anyagi téren. 20 éves vagyok,de ebből élek. Külsőre teljesen rendben vagyok,és olyan ártatlannak tűnök,így elég könnyű dolgom van. Belsőre vagyok nagyon gonosz. Most beláttam,hogy ez rossz dolog,és meg kell bűnhődnöm. De hogy bűnhődjek meg?2012. júl. 30. 16:28
1/8 anonim válasza:
kérd meg őket, hogy pukizzanak az arcodba
2/8 anonim válasza:
Legyél emó-s. Bár ez büntetés az emberiség számára is, de a bűnhődésed közben is gonoszkodhatsz kicsit... XD
3/8 anonim válasza:
hát kösd fel magad, szerintem ezzel vezekelhetsz
4/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
másokat nem is tudnál ám behálózni. XD
7/8 anonim válasza:
Ha valaki van olyan hülye, hogy pénzt ad neked, akkor csináld...majd tanul belőle az illető.
8/8 anonim válasza:
Ha cigány vagy akkor ne aggódj, ez ösztön csupán és akkor teljesen természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!