Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtobb mai lany miert olyan gonosz es szemtelen, hogy
visszael azzal, hogy o nő, van ket cicije es akkor mar azt
hiszik, hogy nekik mindenf szabad es megalazhatjak a fiukat?
Figyelt kérdés
meg a jo kislanyok is egyre tobbszor allnak be a sorba, es pl buliban a nem tul jol kinezo pasikat kibeszelik es sertegegik. pedig az a pasi nem tehet rola,hogy elbant vele a termeszet. a szolid lanyok tobbsege is kezdi ezt a gonosz stilust felvenni, mert ha nem ugy viselkedik akkor a kornyezete kirekeszti. miert lettek.ilyenek sokan es kiert allnak be a sorba egyre tobben? sajbos ezeket belolem az hozta ki, hogy a jo szelid kislanyok kozul is a legtobbnek kinyilt a csipaja , es szegeny pasit bun.o modon elki
uldik ha udvarolni probal nekik. tisztelet a kivetelnek akik nem ilyenek. de a szamuk sajnos egyre csokken.
meg mondom őszintén én is lány vagyok, de nem ilyen..
tudom a legtöbb ilyen lány ilyen.. hisz a legjobb bnőim is kibeszéltek és még én lettem a szemét.. és most már mindenkit ellenem fordítottak, sajnos az agyi szintjük lent van a padlón:/
sajnos manapság sok ilyen van és sajnálom, hogy te is észre vetted ezt :/
2012. márc. 25. 14:35
3/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik egy srác. Megmutattam a barátnőimnek és a következők voltak a reakciók:
- FÚJ mindjárt elhányom magam.. NE... hagyjál az ilyenekkel rémálmom lesz. :/
- fúj... no comment...
- nem olyan csúnya, de nekem nem kellene
- nem nekem kell szeretni... ha neked tetszik, akkor tiszteletben tartom a döntésed...
:/
2012. márc. 25. 14:37
4/19 A kérdező kommentje:
en tiszteltem a lanyokat, de tobb mint 50 bunko modon valo elutasitas utan a lanyok reszerol, mar nem tudom, hogy tiszteljem e oket. nagyon megbantottak es sok mindent vissza is hallottam jo baratoktol, hogy ezek kozul a csajok kozul is tobb ki isbeszelt engem a baratnoivel, hogy hogyan jovok en azzal, hogy meg akarom ot hoditani. mert o a szepseg en meg a szornyeteg. aki kivul szornyeteg attol meg belul.lehet szep,de sajnos a legtobb lany ha kivul szornyetegnek lat, akkor elkonyveli magaban, hogy akkor belul.is rùt az a pasi.
2012. márc. 25. 14:40
5/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Igen sajnos vannak ilyenek. Hála az égnek velem teljesen máshogy van... :D A kiszemeltem nem egy Brad Pitt (amúgy nekem Brad nem is tetszik :/), de olyan kedves, udvarias, hogy sokszor majdnem leestem a székről, és nem tudtam, hogy hogy élhet ilyen jó emberke a világon... :D Hát az olyan lányok, akik azt mondják, hogy ők szépségek te meg szörnyeteg, azok nagyon gonoszak... Még ha nem is vagy egy szívdöglesztő ember, akkor sem kellene ilyeneket mondani... :/:(
2012. márc. 25. 14:44
6/19 anonim válasza:
az ilyen lányok egészen biztos hogy 20 év alattiak.... és ahogy ezek nőnek fel ugy lesz egyre kiterjedtebb a korhatár... ilyenek és sajnos ez ellen nem lehet tenni
2012. márc. 25. 14:45
7/19 anonim válasza:
És ami a szomorúbb ezek írogatják ki, hogy "Normális pasik merre vagytok" meg ilyenek. :( Itt vagyok én is, de le se szarnak pedig napi 10 lánynak minimum adok puszit és nagyon bírnak. De aki nekem eddig tetszett az mind olyan mint amiket leírtál. Nem baj jó lesz megdögleni egyedül :)
2012. márc. 25. 14:47
8/19 anonim válasza:
Ha egy srác nem néz ki jól, akkor nem fog kelleni a kutyának se. Még az a jobbik eset, ha a lány egyértelműen, de tapintatosan közli, h nincs esélyed, de ilyen is 100-ból 1 van legfeljebb.
2012. márc. 25. 14:51
9/19 A kérdező kommentje:
en is nagyon felek a maganytol, mert mar 24 vagyok es ketyeg az ora. baratnom meg nem is volt soha, pedig nem vagyok utolso ember. vannak celjaim stb. de a kulsom sajnos ugy tunik a mai lanyoknal kizaro ok. sajnos szerintem ezek a lanyok 20 felett sem valtoznak es meg akkor is brad pittet keresik pasinak.
2012. márc. 25. 14:53
10/19 A kérdező kommentje:
igen eddig en is azt hittem az a normalis pasi, aki segit a hazimunkaban, fűt vág, rotaciozik fát vag, mos, takarit es becsuletesen dolgozik. de azt latom, hogy az a legtobb.lanynaknak a szemeben a jo pasi, aki iszik, izmos. szep csinos arca van. elkeseredtem nagyon ennyi visszautasitas utan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!