Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtobb mai lany miert olyan gonosz es szemtelen, hogy visszael azzal, hogy o nő, van ket cicije es akkor mar azt hiszik, hogy nekik mindenf szabad es megalazhatjak a fiukat?
meg a jo kislanyok is egyre tobbszor allnak be a sorba, es pl buliban a nem tul jol kinezo pasikat kibeszelik es sertegegik. pedig az a pasi nem tehet rola,hogy elbant vele a termeszet. a szolid lanyok tobbsege is kezdi ezt a gonosz stilust felvenni, mert ha nem ugy viselkedik akkor a kornyezete kirekeszti. miert lettek.ilyenek sokan es kiert allnak be a sorba egyre tobben? sajbos ezeket belolem az hozta ki, hogy a jo szelid kislanyok kozul is a legtobbnek kinyilt a csipaja , es szegeny pasit bun.o modon elki
uldik ha udvarolni probal nekik. tisztelet a kivetelnek akik nem ilyenek. de a szamuk sajnos egyre csokken.
Kedves kérdező, az a baj, hogy én is azt tapasztaltam, amit te. Nagyon kevés a normális lány, és nagyon sokan pályázunk rájuk, és most normális lány alatt nem a 10-es skálán 10-es lányokra gondolok. Nekem csak két kikötésem van ne legyen kövér, és legyen intelligens.
Megjegyzem az intelligenciámmal, és a szerintem nem elhanyagolható műveltségemmel is kitörölhetem a seggem, csak az számít nekik, hogy az ember hogyan tudja verni a mellét, mint egy gorilla, mert az magabiztos, komolyan néha úgy érzem, mintha állatok között lennék.
Üdv a klubban sorstársaim!
Manapság sok az elkényeztetett agyondícsért, beképzelt, buta lányka.
Nekik csak a külsőségek, a vagyon és, hogy mekkora barom a pasi az számít vagy hány f@szt fogtak már életükben és kinek van menőbb pasija.
Ha valóban rendes lányt akarunk, akkor sajnos a legtöbb férfi számára nem vonzó, túlsúlyos, arcra kevésb szép lányok közt kell válogatnunk, ez van
Normális és szép, értelmes lányok az nagyon kevés, aki nem csak a külsőségeket nézi meg olyan hamar elkel, hogy esély sincs egy egyszerű hétköznapi srácnak megszereznie.
22/F
Úgy látszik nem cssak én gondolom így.
Tudjátok a világ sokat változott és változik. Ez valamilyen szinten természetes. DE... Nem mindegy, hogy hová és milyen módon. Ezt rá lehet húzni szinte mindenre.
De maradjunk a párkapcsolatoknál, az emberek egymás közötti viszonyához. Manapság az emberek elidegenednek egymástól. ÉS egy általuk vagy más által kreált világban élünk, vagy jobban mondva a látszattnak. Ma már nem erény az udvariasság, az jószívűség, az emberiesség és még sorolhatnám.. Ma már inkább a pénz, a karrier a döntő.
A nők szabadabbak lettek, a fiatal lányok meg szintén átveszik ezt. Néha úgy érzem, hogy a nemeket egymás ellen fordítják.
A nő sokal könnyebben irányítható. ÉS így szinte bármire rávehetők, még arra is hogy úgy viselkedjen, mint egy férfi. Bunkó és önző legyen. A mai lányokban nincs nőiesség, nincs megértés, inkább előítéletek alaján ítélnek meg embereket, és ha már látják, hogy nincs meg az a 100%-egzisztencia, le sem állnak a férfiakkal. PEdig emberileg rendes, értelmes és satöbbi.
Lányok öszejönnétek egy pusztán élő sráccal, aki szegény, de éles az esze, de azért nem került be a felső oktatásba, mert a körülmények nem engedték?
Hát nem. Itt jön képbe a pénz és a biztonság. Akkor lesz valaki ember, ha ezek megvannak egy emberben. Szerintük.
A média káros hatással van az emberi kapcsolatokra, de nem csak ez, hanem a fécbúk, az msn-, skpye- jó vannak jó oldalaik is, de manapság inkább a háttérből mernek kezdeményezni az emberek.
A férfiak azért, mert frusztrátak a lányok magas és ember feletti elvárásaik miatt. ÉS vélnek egy újabb bunkó elutasításhoz, amely szintén önbizalom vesztést okozhat.
A lányok szintén hasonló helyzetben vannak és könnyebben esnek mondjuk erőszak áldozatává.
Ma már nincs az a biztos kommunikációs képesség, mint régen. Akkor az udvarlásnak megvolt a formája és a módja. Ma már nincs meg és nem tudják, miként közelítsék meg a másik nemet. Egyszerűen nincs kommunikáció, ami lendíthetne egy párkapcsolat kibontakozásán. Az mbereknek sem idejük, sem türelmük nincs egymásra.
Ilyen a szüzesség: nincs kedvem tanító néniset játszani. Szinte minden huszonéves lány vagy az alatti ezt mondja. Szegény szűz srác még jobban elbizonytalanodik.
A lányok, és persze a fiúk részéről is egyfajta kapitalista gondolkodás van. Ha többségi szempontból nézzük az egyének képességeit és azt vesszük észre, hogy ők hiányt szenvednek valamiben ezek az egyének, akkor már lúzernek és szerencsétlennek mondanak.
Szóval úgy vélem, hogy változtani kellene az értékeken, a gondolkodáson. A lányoknak és a férfiaknak is. A lányok sok minden szempontból könnyebb helyzetben vannak ismerkedésnél. A srácoknál más a helyzet, mert ha nem mutat fel valamit, mert ugye ő nem tud sminkelni, ssatöbbi, akkr már ugrott is a dolog. Lekoppintja valami hülye szöveggel és pikk-pakk vége a dalnak. ÉS ha sokszor történik meg elkezdi magában keresni a hibát, az önmegvalósítási szint sérül. DE lehet, hogy nem maga miatt, hanem azért mert a többségi társadalom olyan értéket képvisel, ami messze elmarad attól, hogy normálisan éljünk és ismerkedjünk.
Mindkét félben van hiba bőven. Én is szeretnék egy kedves megértő barátnőt...
23ffi
Azért kérdező, ne húzzunk minden rá a lányokra. Tény, sok mindenben hibásak úgymond. Bár, tény mi is hibásak vagyunk.
Viszont, mi jelentős hátránnyal indulunk párvalasztás téren, igaz nekünk kell meghódítani őket.
Ez rendben is van, csak a többség ne csináljon hülylét az udvarlókból. Mert sokszor ugymond játszadoznak, keveri ka dolgokat. Tudom mert volt tapasztalatom ebben. Sose konkrétak, és néha elfelejtik azt, hogy én várok olykor valamiféle válaszra, miközbe ők még mindig szórakoznak, még a 100. kérdés után. Mondván, hogy majd te kitalálod.
Az idősebb lányokról meg ne is beszéljünk, olyan 1-4 évvel idősebbekről. Náluk is csak akkor lenne esélyem, ha 20 évvel idősebb lennék. Mert akkor van egzosztenciám, satöbbi. De hát kérem, ha a korombeliek, vagy a fiatalabbak is a 20 évvel idősebbkre vadásznak, akkor mi kereni valóm náluk?
Nálam nem kell extra tulajdonságokkal rendelkeznie egy lánynak, csak legyen valami vonzó benne és tudjak vele élni.
Nem kell mindent a lányokra fogni,gyakran látok olyat az oldalon hogy például a fiú veri meg megalázza a lányt.De tény hogy vannak ilyen lányok,de legalább ugyanannyi a bunkó fiú.Mellesleg nekem tetszik egy fiú(ő nagyon okos,kedves,és még helyes is),és mit mondtak rá a barátnőim?
1Áh,semmi esélyed nála
2Ugyan,hagyd,az egy hülye stréber
3De hát olyan ronda vézna
Na,ezek után meg voltam sértődve,és a legjobb barátnőm (az egyetlen aki ugyanazon a véleményen volt mint én)mondta el hogy a többiek kibeszéltek meg pletykáltak.De épp ezért,volt egy olyan időszak amikor meg inkább a fiú haverjaimmal voltam,de hidd el,ők is elég bunkók tudnak lenni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!