Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gonosz a legtöbb tinédzser lány?
Sajnos rossz a társaság. Ez nem általános gonoszság, csak ilyenek közé sodort a sors. Sajnos a tinikor ilyen sokaknál, hogy azt hiszik, ők nyalták hegyesre a Mount Everestet... aztán nem is. :)
Találd meg azt a pár embert, akikkel jól kijössz. Aztán majd 18 éves kor fölött már lenyugszanak a kedélyek és ők is csak nevetni fognak rajta, hogy milyen hülyék voltak anno. Most meg örülj neki, hogy te más vagy, mert ők most egyenruhásak akarnak lenni, divat, telefon, mütyűrkék, stb. de később majd rájönnek, hogy neked volt igazad és jobb ha egyéniségek lesznek, mert a fiúk szarni fognak a fejükre, amiért olyan szürke egerek...
25/F
Én is ugyanezt tapasztalom mostanában, de nem csak tini korban, hanem felnőttként is ilyenek maradnak a lányok/nők. Nekem nincs is barátnőm, de fiú barátom annál több van. Személy szerint (lehet, hogy hülyeség), de sokkal jobban becsülöm a férfiakat, mint a nőket. A férfiak bármi is történjék összetartanak, míg a nők bajban is csak nyírják egymást.
15/L
Én is ismerek ilyeneket, sőt rosszabbakat is...
szerintem azért csinálják, hogy a saját önbizalomhiányukat rejtsék el,de nem tudom.
persze ennek más okai is lehetnek, de most hirtelen csak ez jutott eszembe.
L/15
hűha, kérdező, nagyon hasonlítunk egymásra ebből a nézőpontból :))
Általában az (már bocsánat) ostobább nők szoktak így viselkedni, az okos és intelligensebb (mint te) az el tud fogadni tényeket és nem a másikat oltani mindig és mindenáron.
Első vagyok. Jó látni, hogy vannak azért normális 15 évesek is még. A 3.-nak igaza lehet egyébként: a lányok valószínűleg azért gúnyolják a legtöbb embert, mert ezzel a saját sikertelenségüket igazolják - lásd: gúnyoljuk az okost strébernek, mert mi lusták vagyunk jól tanulni. Gúnyoljuk a ducit, mert ő így is jól érzi magát, míg mi szenvedünk, hogy megfeleljük az elvárásoknak. STB...
És bizony az is igaz, hogy sokaknál ez megmarad később is. Felnőnek testileg, de értelmileg és érzelmileg hisztis gyerekek maradnak. Ezért szánalmas, mikor a lányok esküdöznek, hogy ők bizony korábban érnek, mint a fiúk, pedig pont ugyanolyan hormonzavaros állatok maradnak, csak ők nem a szexelhetnékben élik ki magukat, hanem az ilyen "női" marhaságokban, mint a divat, a hiszti és a manipuláció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!