Mi a véleményetek arról ha egy tinédzser lány felpakol 100 olyan képet egy közösségi oldalra, amin a pasijával smárol?
Figyelt kérdés
Tehát smárolnak. Nem is valami mást csinálnak, vagy 100 képen keresztül smárolnak. A képek alatt persze az megy, hogy ki mennyire szereti a másikat, meg hasonlók. Persze a csajról nincs más fotó..Titeket nem idegesítene? (Amúgy igen, tudom, semmi közöm nincs hozzá, hogy ki mit rak fel magáról, meg ha nem tetszik, ne nézzem, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi..)2010. szept. 19. 18:09
1/6 anonim válasza:
De, idegesítene. Hogy miért? Mert rohadtul irígy vagyok rá.
17/F
2/6 anonim válasza:
Engem is idegesít. Meg az is, mikor 50 képet rak fel magáról, mindegyiket a mocskos fürdőszobatükörben fényképezte (háttérben a szennyes, önkioldót nem ismeri), aláírás: Én, Énke, Megint Én, Én sexy rucis, Én bikiniben... kész röhej :)
3/6 anonim válasza:
plázacicárol beszélünk? ha igen, akkor ez természetes viselkedés náluk.
4/6 A kérdező kommentje:
18.41
Nem feltétlenül. Lehet akár egy kemény rockercsajnál is.
Lehet rossz hasonlat, de kb. olyan mint amikor a buszon csattanós csókokat adnak egymásnak.. kit érdekel?:) Csinálják otthon, oszt jóvan.
2010. szept. 19. 18:45
5/6 anonim válasza:
A közösségi oldalon nem kötelező nézegetni senkit, de az utcán bizony rákényszerülsz, hogy végighallgasd a nyáladzó tizenévesek csicsegős csókjait, ami elég undi. Gondolom a lányok egyik esetben sem az "úrihölgy" kifejezést érdemlik...
6/6 anonim válasza:
Az a vélemény róla, hogy amikor majd a tinédzser lány szakít a pasival, akkor anyázni fog, hogy mennyi képet kell törölnie :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!