Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik lenne rosszabb a volt barátomnak?
2 hónapot voltunk együtt, most megtudtam, hogy kétszer is megcsalt ugyanazzal a lánnyal, mindezt 8 napon belül. A szemembe közben végig hazudott, azt mondta szeret, soha nem csalna meg, bemutatott a családjának, nagyszülőknek, mindenkinek, holnap jött volna ő is hozzánk.
Facebook üzenetben szakítottam vele, mert a személyes találkozó most nem volt megoldható és nem akartam várni. Próbálta tagadni és nagyon be volt pánikolva, de csak annyit mondtam, hogy vége és ne keressen többet.
Írnék neki egy levelet, hogy megmondjam mekkorát csalódtam benne és hogy mennyire kétszínű és egy sggfej, de lehet az lenne a jobb, ha egyszerűen már nem is foglalkoznék vele.
Ha tényleg szeret, szerintetek melyikkel okozhatnék neki akkora fájdalmat, amekkorát ő okozott nekem?
Írjak vagy ne?
Ha ő neked rosszat okozott és úgy érzed megaláz ezzel és közben ez az ő hibája, akkor ne foglalkozz vele a továbbiakban. Van még egy zsák másik helyes, rendes, jó, cullenes, mackós, akármilyenes srác. Ne pazarold az időd fszkópékra, azon meg teljesen kár gondolkozni, hogy vágj vissza. Nem kell mindig visszavágni, lesznek még esetek az életben, amikor csendben tovább kell menni, mert úgy sérülsz a legkevésbé. Arra törekedj, hogy ilyen hangulatba kerülj, mikor úgy érzed, hogy jogtalanul szívattak meg:
http://www.youtube.com/watch?v=UGGnajXorxk
no emo, csak ésszel :)
üdv.: 26/F
21.
Komolyan mondom nem értelek.
Az rendben van, hogy nem vennéd félvállról, ez megnyugtató.
De akit megcsalnak, az még magában keresse a hibát ?
Magát hibáztassa, amiért a másik a lelkébe gázol ?
Ha nem kapja meg az ágyban amit akar, azt kulturemberek megbeszélik egymással, és ha nagyon nem passzolnak össze, hát szakítanak. De ennek is megvan a normális mikéntje, anélkül,hogy porig alázná az ember a másikat. Persze attól a szakítás még fáj, de legalább nem rúgnak még egyet az emberbe.
Amúgy szerintem két hónap után sem kellene ezt félvállról venni, jól előrevetíti ez a gyerek hosszútávú megbízhatóságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!