Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek melyik lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik lenne rosszabb a volt barátomnak?

Figyelt kérdés

2 hónapot voltunk együtt, most megtudtam, hogy kétszer is megcsalt ugyanazzal a lánnyal, mindezt 8 napon belül. A szemembe közben végig hazudott, azt mondta szeret, soha nem csalna meg, bemutatott a családjának, nagyszülőknek, mindenkinek, holnap jött volna ő is hozzánk.

Facebook üzenetben szakítottam vele, mert a személyes találkozó most nem volt megoldható és nem akartam várni. Próbálta tagadni és nagyon be volt pánikolva, de csak annyit mondtam, hogy vége és ne keressen többet.

Írnék neki egy levelet, hogy megmondjam mekkorát csalódtam benne és hogy mennyire kétszínű és egy sggfej, de lehet az lenne a jobb, ha egyszerűen már nem is foglalkoznék vele.

Ha tényleg szeret, szerintetek melyikkel okozhatnék neki akkora fájdalmat, amekkorát ő okozott nekem?

Írjak vagy ne?

2012. júl. 30. 14:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
persze, más csajba veregeti a f*rkát, de tuti téged szeret :D
2012. júl. 30. 15:06
 12/24 mpecsa ***** válasza:

Lehet, hogy szerinted megérdemelné a bosszút, de ne feledd, ha negteszed Te sem leszel jobb nála.

Elítéled, mert fájdalmat okozott Neked ?

Ugyanazt akarod tenni Te is. Emiatt magadat is elítélhetnéd.

Ne ért félre, a Te pártodon állok. Ha megcsalt, akkor egy kis görény, és ne ringasd magad abban a hitben, hogy szeretett !

2012. júl. 30. 15:25
 13/24 anonim ***** válasza:
figyeljetek...sokszor van olyan h megcsalunk valakit pedig szeretjük...az h megcsal nagyon nem azt jelenti h nem szeret.MINDEN kapcsolatban jönnek kísértések és próbák.Valaki átlépi az árkot valaki pedig belepottyan.de az árok mélyén attól még neked fog kiabálni h segíts,nem pedig annak aki azt kiásta.lehet h tényleg szeret,csak a csaj jobban nézett ki mint te...esetleg 6x nagyobb melle van mint neked.sajnos a fiúknál ez már elég ok a megcsalásra... lényeg h ne írj neki,ne keresd.Ha szeret nem fogja feladni és úgy is érezni fogod h azok után is csak téged akar...
2012. júl. 30. 15:33
 14/24 anonim ***** válasza:

"sokszor van olyan h megcsalunk valakit pedig szeretjük..."

nem, nincs ilyen

ne színezd, nem kifestő

2012. júl. 30. 15:43
 15/24 anonim ***** válasza:
56%

"esetleg 6x nagyobb melle van mint neked.sajnos a fiúknál ez már elég ok a megcsalásra"

Akit szeretek egyrészt nem fogom megalázni, átb@szni és nem adnék fel egy nagyon jó testi-lelki kielégülést nyújtó kapcsolatot egy 6szor nagyobb mellért. Örülök, hogy ilyen sokra tartod a nemünket, de ne aggódj az írásodat még kevesebbre tartom.

Végszónak:

Ilyen nincs, hogy szeretünk valakit és megcsaljuk, ez egy paradoxon.

2012. júl. 30. 15:57
 16/24 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Én senkit nem csaltam meg, de volt 1-2 olyan pasi, akikbe nem voltam szerelmes, csak szerettem, mint embert. Nem akartam őket sem megcsalni, de néha úgy voltam vele, hogy jó lenne ezzel és azzal a pasival csinálni ezt-azt. Viszont annál az 1-2 fiúnál, akibe szerelmes voltam és tényleg szerettem, soha meg sem fordult a fejemben, hogy más pasival legyek, mert akkor rajtuk kívül nem létezett számomra senki más. Hiába volt izmosabb vagy jóképűbb az illető.
2012. júl. 30. 17:56
 17/24 mpecsa ***** válasza:

13.

Ne általánosíts !

Lehet, hoy nálad vagy a hozzád hasonló fiúknál a nagyobb mellek vagy a formásabb hátsó már ok a megcsalásra, de léteznek érett férfiak is akiknél a szeretett nő minden és mindenki felett való.

Csak remélni tudom, higy előbb vagy utóbb, de eljutsz te is erre a szintre !

2012. júl. 30. 20:06
 18/24 anonim ***** válasza:
Szard le az nagyobb fájdalmat okoz neki
2012. júl. 31. 09:49
 19/24 anonim ***** válasza:

17, 1:nem vagyok fiú

2: álltalánosítok,mert elég sok olyan fiút ismerek aki csak az miatt lép félre, mert jobb a másik csaj melle,segge,vagy éppen szebb...közben nagyon szereti a párját csak épp a másik nagyobb örömöt okoz neki...attól még tudja a másikat szeretni...

2012. júl. 31. 13:13
 20/24 mpecsa ***** válasza:

Ha nem vagy fiú elnézést kérek Tőled.

De ettől még fenntartom a véleményem, a megcsalás úgy ahogy van gusztustalan, undorító dolog, és tükrözi az illető érzelmi és szellemi éretlenségét akár fiúról, akár lányról van szó.

De az nekem nagyon furcsa, hogy olyan lazán beszélsz erről az egészről !

Akkor is ennyire félvállról vennéd, ha téged csalnának meg ?

2012. júl. 31. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!