Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek melyik lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik lenne rosszabb a volt barátomnak?

Figyelt kérdés

2 hónapot voltunk együtt, most megtudtam, hogy kétszer is megcsalt ugyanazzal a lánnyal, mindezt 8 napon belül. A szemembe közben végig hazudott, azt mondta szeret, soha nem csalna meg, bemutatott a családjának, nagyszülőknek, mindenkinek, holnap jött volna ő is hozzánk.

Facebook üzenetben szakítottam vele, mert a személyes találkozó most nem volt megoldható és nem akartam várni. Próbálta tagadni és nagyon be volt pánikolva, de csak annyit mondtam, hogy vége és ne keressen többet.

Írnék neki egy levelet, hogy megmondjam mekkorát csalódtam benne és hogy mennyire kétszínű és egy sggfej, de lehet az lenne a jobb, ha egyszerűen már nem is foglalkoznék vele.

Ha tényleg szeret, szerintetek melyikkel okozhatnék neki akkora fájdalmat, amekkorát ő okozott nekem?

Írjak vagy ne?

2012. júl. 30. 14:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Ne irj neki...inkább próbáld meg elfelejteni
2012. júl. 30. 14:21
 2/24 anonim ***** válasza:
Szerintem az, ha nem írsz.
 3/24 anonim ***** válasza:
Ne írj.
 4/24 anonim ***** válasza:
Minek okoznál magadnak még több fájdalmat? Simán ne vedd fel vele a kapcsolatot többet, bármennyire is akarja majd. Az rosszabbul fog esni neki.
2012. júl. 30. 14:23
 5/24 anonim válasza:
Ne Irj neki,ha szeret az lesz neki a legrosszabb ha nem tartod vele a kapcsolatot még egy levél erejéig sem...de elég uninteligens dolog szakitas után a másiknak fájdalmat okozni....bármit is tett..
2012. júl. 30. 14:23
 6/24 anonim ***** válasza:
Ne így gondolkozz, legyél Te a felnőttebb. Ő megbántott téged, ettől még neked nem kell ennyire gyerekesnek lenned. Felejtsd, el, lépj tovább.
2012. júl. 30. 14:24
 7/24 anonim ***** válasza:
Szerintem higgadj le és tedd magad túl rajta felnőtt módon értékeld és tanulj az esetből.
2012. júl. 30. 14:25
 8/24 anonim ***** válasza:
Akkorát szerintem semmivel sem okozol neki, amekkorát ő neked, hisz megcsalt, így alapból nem vagy annyira fontos neki. Viszont azt mindenki utálja, ha nem foglalkoznak vele többé, így rosszabb, ha semmit sem írsz neki.
2012. júl. 30. 14:25
 9/24 A kérdező kommentje:

Igen, én is így gondolom, hogy rosszabb, ha nem írok neki.. Köszönöm a megerősítést!

Egy kicsit bonyolultabb a dolog annál, amit leírtam, próbáltam összesűríteni. Szerintem megérdemelné, hogy "visszakapja" amit "adott".

2012. júl. 30. 14:28
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ha tényleg szeret"

Ki kell, hogy ábrándítsalak, ha megcsalt akkor nem szeret. Ha valakit szeretünk nem fogjuk megcsalni! Mikor fogjátok már fel emberek?!

2012. júl. 30. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!