Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne veszítsem el őt is?
Így ezt elnézve nincs túl sok esélyed, de meg lehet próbálni.
Én teljesen nyíltan megkérdezném, hogy miért haragszik, stb. Ezzel kicsit közelebbi ismerősnek is kezeled. Aztán meg, hogy hogyan tovább, abban így nem nagyon tudunk segíteni, azt neked kell tudni. Egy dolgot tudnék még hozzátenni: Főleg az első történeteidből nagyon úgy tűnt, hogy Te igazából csak várod, hogy a fiú tegyen valamit. Van aki tud így, de azért a fiúk nagyrésze (fiú vagyok én is amúgy) nem mer csak így elhívni, elég egyértelműen jelezned kell neked is, hogy bejön.
A lényeg, hogy itt: legyél nyílt és közvetlen, általában pedig: ne várd hogy ő kezdeményezzen, ha látsz ilyen "jeleket" akkor merj te is kezdeményezni
Sok szerencsét
Szia Petit Moi!:) Szerintem itt nincs "helyes döntés". Gyakorlatilag csak magadat kéne adnod továbbra is, de a lányokról inkább ne írj szerintem. Lehet, hogy túl nyomulósnak venné. Egy kicsit bókolhatsz is majd Neki, meg kérj bocsánatot, hogy nem akartad túlreagálni, csak érdeklődtél és ne haragudjon. Ha kedvel Téged, akkor biztos elfogadja. Ha meg hagyja az egészet, nem is érdemel semmit!! Bár én így is inkább hagynám, mert nem Te voltál az egyetlen, valószínűleg csak szórakozik...:( Nem akarlak lelombozni, de szerintem tényleg nem érdemes vele foglalkozni. Csak akkor, ha esetleg majd akar Veled találkozni is és látod majd rajta, hogy komolyan gondolja!!! :)
Sok sikert!^-^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!