Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem féltek attól, hogy egyedül maradtok?
Egyszerűen rettegek attól, hogy egyedül maradok és sosem találok egy normális lányt. Folyamatosan csak kudarcok értek, vagy olyanba zúgtam bele aki nagy ívben le se sajnált vagy olyanokba akik foglaltak voltak, volt olyan abnormális személyiségű csaj is akivel nem tudtam kijönni és már az elején annyi lett a dolog. Most már kétségbeestem, komolyan 23 évesen más már 5-6 éves kapcsolatokban van, nekem meg pár hónaposokon kívül vagy éppen kudarcokon kívül nem sok semmi jutott. Fosok ..
Egy srác.
Én meg nemhogy egyedül maradnék, még csak komoly kapcsolatom sem volt soha. Felszínes kis kalandokba pedig nem megyek bele. Ha pedig szerelmes voltam, az meg mindig viszonozatlan maradt. 21L
Esetleg gondolkodj el, mi az amiatt mindig tönkrementek a dolgok és vond le a konzekvenciák.
ez szimpla pszichológia! :D nem tanultam, sőt!
de én úgy látom a dolgot, hogy te a tökéleset kerested eddig. lehet, hogy most kinevetsz, de én soha nem is tudtam ránézni olyanra, aki kapcsolatban van, és "nem lehet az enyém".
egyébként ismerem ezt a szitut :) a párom 23 lesz, én vagyok a leghosszabb kapcsolata, pedig még csak 7 hónapja (!!!) vagyunk együtt.
ugyanolyan volt kb mint te :D
én kezdeményeztem. meg akartam ismerni...
és nagyon szeretjük egymást, hamarosan össze is költözünk stb.
a lényeg: add önmagad, mert csak így ismerheted meg életed párját! nem kell görcsösen kapkodni a "szerelem-érzet" után.
úgyis tudni fogod, ki mellett lesz érdemes kikötni.
csak pozitívan!
19L voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!