Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges az hogy egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az hogy egy pasi nem kívánja mindig a barátnőjét / szerelmét? ( bővebben -> lent )

Figyelt kérdés

Nagyon gyakran kívánom a szexet. Imádom a barátom, akivel már jó ideje együtt vagyunk , nagyon jó vele az ágyban, ezért szinte mindig csak szeretkeznék vele. Viszont ő nem mindig akar szexelni amikor együtt vagyunk és van rá lehetőségünk.

Szerintetek ez normális ? Tudtok esetleg valami új praktikát javasolni nekem ?

21/L

2012. júl. 24. 22:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Praktikát nem tudok így kapásból javasolni, de szerintem ez nem normális dolog. 24F
2012. júl. 24. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha fáradt vagy kezd beteg lenni akkor jó hogy nincsen kedve hozz,ez természetes
2012. júl. 24. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyan ez volt velem is. Végül dobott, mert rájött hogy nem is szeret..
2012. júl. 24. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor se normális, ha egy nap en tobbszor akarnam, de neki eleg csak a kettő vagy egy mondjuk?
2012. júl. 24. 22:36
 5/7 A kérdező kommentje:
És mivel kelthetném fel jobban az érdeklődését ha nem akarja akkor amikor én nagyon szeretném ?
2012. júl. 24. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Csabitsd el!! Kezd el csinalni Neki! Ha erted mire gondolok...
2012. júl. 24. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, mindenkinek mások az igényei, a libidója. Nem gép, hanem ember ő is, van amikor fáradt, vagy rossz kedve van, vagy egyszerűen csak nincs kedve hozzá. Ez teljesen normális...
2012. júl. 25. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!