Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba és messze lakik mit csináljak?
Figyelt kérdés
Csak van egy kis probléma mert nagyon messze lakik tölem kb. 200 km és a szüleim nem engednének le oda! még csak egyszer láttam az is 8 hónapja volt akkor ismertem meg és barátok vagyunk sok a közös téma de egy ideje vele álmodok és nagyon megszeretem aztán ezt el mondtam neki és egy jó hétig úgy beszéltünk mint két szerelmes pár és ö is mondta hogy egy ideje már ö is megszeretett és a hét végén beszélgettünk és mondja hogy nem fogunk soha találkozni mert engem se engedek oda úgyhogy maradjunk barátok aztán barátok is vagyunk most is de az a baj hogy én meg nem tudom elfelejteni minden nap csak rá gondolok hiányzik mit csináljak hogy az enyém legyen ??2012. júl. 24. 22:07
1/5 anonim válasza:
Hidd el jobban fáj az ha együtt vagytok de soha nem is találkozhattok. Vagy oldd meg hogy közelebb lakjatok egymáshoz, vagy felejtsd el.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát én is azt szeretném hogy közelebb lakjunk egymáshoz de az nem olyan könnyű mert csak 16 éves vagyok és csak az a baj úgy érzem ö életem szerelme !!
2012. júl. 25. 07:33
4/5 anonim válasza:
Ha hozzám közelebb lakik én majd dugom helyetted
5/5 A kérdező kommentje:
Kösz de inkább én szeretném dugni !!!!
2012. júl. 25. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!