Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltal mar leszbikus lanyba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltal mar leszbikus lanyba szerelmes, akivel egyutt eltel, majd visszatertel a hetero vilagba? Ha igen kesobb nem bantad?

Figyelt kérdés
Lehetoleg 22 ev felettiek valaszoljatok! En lany vagyok es szerettem egy lanyt evekig. Egyutt is eltunk. De hianyzott, hogy legyen gyerekem, ezert visszatertem a hetero eletbe. A kislanyom egy eves. Sokat eszembe jut ez a lany, milyen boldog voltam vele. De gyerekes anyukakent mar normalis eletet kell elnem. Ezert hagytam el.... Most meg boldogtalan kapcsolatban elek a pasimmal...

2012. jún. 15. 23:56
 1/10 anonim ***** válasza:
ezt eléggé eltoltad... ha eljössz a leszbi barátnődtöl nem kéne olyan pasival összejönnöd csak a gyerekért akivel nem tudsz tartalmasabb kapcsolatot élni... túlságosan a gyerekre koncentráltál. ez hasonló mint a szexorientált kapcsolat nincs jövője. nem tudom milyen a pasid de ha rendes srác és megérdemelne 1 esélyt akkor addm eg neki és elsősorban te dolgozz meg a kapcsolatért ne bassz ki vele... ha tényleg rémes akkor hagyd ott és kezdj el barátkozni a régi barátnőddel ha még elérhető sok leszbi vágya 1 kisgyerek csak n em tudják összehozni
2012. jún. 16. 00:11
 2/10 anonim ***** válasza:
jah igen. mindenféle képp keresd fel a barátnődet és ezt beszéljétek ki. mert ez megöli a mostani kapcsolatod akkor is ha lenne jövője. még az is lehet hogy már nem tetszene a régi barátnőd vagy neki nem tetszenél vagy lehettek még barátok amellett hogy családod van.
2012. jún. 16. 00:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Az exbaratnom mar massal el egyutt azota, amiota elhagytam. Ez olyan 3 eve volt. A pasim tized annyit nem tud nyujtani semmilyen teren, mint egy no. Nem a regivel akarok bekulni, csak sorstarsakat keresek beszelgetni.
2012. jún. 16. 00:21
 4/10 A kérdező kommentje:
De az teny, hogy a gyerekre koncentraltam... Mar 30 eves voltam majdnem.. Olyan eros volt bennem az anyasag iranti vagy, hogy elvakitott....
2012. jún. 16. 00:28
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem inkább biszex vagy... bár nem tudhatom de szerintem ugyanúgy vannak erős és gyenge partnerek férfiba is mint nőbe... lehet hogy van olyan férfi is aki mellett jól éreznéd magad és ha benned él az anyasági ösztön az is benned kéne hogy éljen hogy a kellemes családi kört leginkább egy férfi és egy nő tudja elsősorban garantálni... mindenesetre én letisztáznám ezt a helyedbe a párommal és keresnék újat ha annyira menthetetlen
2012. jún. 16. 01:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia, bár én még nem vagyok 22 év felett, csak 20 vagyok de úgy gondolom, ha ide írtál akkor tényleg kíváncsi vagy a véleményekre...

Tehát sem az első sem a második hozzászólóval nem értek egyet ill csak részben. Ugyan is, ami a legfontosabb, hogy született egy kislányod és semmilyen körülmények közt nem lehet hiba! Az hogy ő megszületett, én úgy gondolom, hogy a LEGJOBB dolog az életedben még akkor is ha esetleg az apukájával nem tökéletes a harmónia, vagy összecsapnak a hullámok a fejed felett. És az meg, hogy élt benned az anyai ösztön az az egyik legtermészetesebb dolog a világon és ezt nem kell megbánni, nem kell rossz döntésként elkönyvelni. Ami megtörtént megtörtént...és lássuk be az eredmény egy csoda :)

A második commentelő írta, hogy ha tényleg nagy benned az anyai ösztön akkor azt is észreveszed, hogy csak egy hetero kapcsolat adhat igazi kiegyensúlyozott hátteret a kislányodnak. Na ez az amivel meg végképp nem értek egyet!Majd részletezem hogy miért.

Amit meg én gondolok az az, hogy mindenféleképpen menj el a kislányoddal együtt a volt barátnődhöz és beszélgessetek őszintén arról, hogy mit éreztek, főleg, hogy Te hogyan élted-éled meg a mostani helyzetet. Ez sokat fog szerintem neked is segíteni, legalább is lelkileg. És ki tudja mi van megírva odafent? Semmi rosszat nem tettél nem kell bánnod a döntéseidet csak legyél őszinte saját magaddal.

Ha pedig megtalálod újra az egyensúlyt az életedben meg a kérdéseidre a válaszokat, akkor Te is sokkal boldogabb leszel.

No és a legeslegfontosabb hogy a kislányodnak az lesz a legbiztonságosabb, legkiegyensúlyozottabb, legjobb légkör ha Te mint az anyukája boldog leszel. A boldogság pedig csak Tőled függ, nem attól hogy egy férfi legyen melletted hanem attól, hogy Te teljes legyél és legyen melletted valaki olyan akire tudsz támaszkodni, akiben megbízol, aki szeret Téged és teljesen mindegy, hogy ezt a valakit egy nő vagy egy férfi személyében találod meg! Ez a valaki lehet akár az anyukád is vagy egy jó barát, én úgy gondolom, hogy egy egyedülálló anyuka is lehet tökéletes, ugyan úgy mint egy leszbikus vagy egy hetero anyuka!!!!

Pl melyik gyerek akarna egy olyan családba felnőni ahol bár "normális" hetero szülők vannak, de egyikük sem boldog, mindennaposak a veszekedések,nincs bizalom....ennél úgy vélem sokkal JOBB egy szerető leszbikus, meleg családban felnőni, ahol a gyerek (aki semmiről nem tehet, csak belecsöppen egy ember életébe) szeretetet és megértést kap.

Persze valószínűleg majd a tini éveiben megszólják majd páran (mert a világ ilyen sajnos) de ez nem azt jelenti, hogy ettől Te rossz anyja lennél! Addigra a kislányod nagylány lesz és rajtad múlik, hogy mennyire fogod őt felkészíteni a valóvilágra, ahol sokkal nagyon problémákkal kell majd szembesülnie, mint hogy az anyukája leszbikus, aki nem mellesleg imádja őt :)!

Szóval a legfontosabb, hogy Te legyél boldog! Hogy Te találd meg azt az illetőt akivel szívesen osztod meg minden egyes napodat, s aki szeret, és aki szereti a gyerekedet is! És a kislányodnak ez lesz a legfontosabb hidd el, hogy az anyukája boldog legyen és szeresse őt! Ne foglalkozz azzal, hogy a többség szerint mi a normális....ez egy hülyeség. A normális lehet, hogy az egyszerűbb út az életben, de közel nem a legjobb! És Neked a LEGJOBB kell!

Hát kívánok sok sikert az életedhez és hogy légy nagyon boldog, meg persze a kislányod is :)

20/L

2012. jún. 16. 20:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves utolso:) Elgondolkodtato, amit irtal... Plusz rajottem arra is, hogy a bolcs gondolkodas nem korfuggo :))) Egyebkent gyerekkoromtol kezdve bisex voltam, csak probaltam jol titkolni :))) Aztan szerelmes lettem es ez adott erot ahhoz, hogy felvallaljam. Ma mar mindenki tudja, a csaladom, a barataim, volt munkatarsaim... Nem is titkolom senki elott. Nem banom a dontesemet, a kislanyomat nagyon szeretem. De ugy erzem, amire szuksegem van lelkileg azt csak egy notol kaphatom meg. Nagy dilemma ez nekem, pont azert mert anyuka lettem kozben. Hianyzik, hogy olyan tarsam legyen, mint aki volt. Nem pont ő. A ferfiak annyira masok, nem tudok veluk egy hullamhosszon lenni, nem tudok megnyilni elottuk. Mi a fontosabb, a csalad maradjon egyutt vagy kezdjek egy olyan eletet, amiben csak en vagyok boldog és a kislanyomat tegyem ki orokos tamadasoknak.... A volt baratnom nem nagyon kommunikal velem, csunyan hagytam el és nagyon megviselte.... Ertheto... Már annyiszor bocsanatot kertem tole. Tenyleg csak az lebegett elottem, hogy babat szeretnek. Nem ezt erdemelte. Sajnos az ember mindig tanul, megtanul lemondani onmagarol, hogy az akinek eletet adott megfelelo korulmenyek kozott nohessen fel.
2012. jún. 16. 22:45
 8/10 anonim ***** válasza:

(Utolsó vagyok, 20/L) Hát már az is valami, hogy tudod mire lenne szükséged a boldogsághoz! Szerintem sehogy nem lehet jó vége egy olyan kapcsolatnak, amiben már előre tudod, hogy úgy sem lesz az igazi... Azonban nekem nincs gyerekem, még nem is tervezem egy jó darabig, szóval ezzel kapcsolatban nem tudok és nem is akarok véleményt vagy álláspontot kialakítani, úgy is az anyaiösztönöd fog nyerni :) Amit fent írtam azt úgy is gondolom, az meg, hogy Te miként fogsz dönteni csak rajtad múlik! Itt senki sem fog választ adni erre a kérdésedre, hogy mi lenne a legjobb...vagy ha valaki még is akkor arra ne hallgas :P mert mi nem ismerünk Téged, csak a történetedet. Amiket írunk azok csak vélemények és könnyű beszélni meg okoskodni, de meglépni a dolgokat és döntéseket hozni a legnehezebb és ez nem a mi feladarunk hanem a Tiéd.

És am még mindig úgy gondolom, hogy menj el a volt barátnődhöz a picivel (akár hívatlanul is betoppanhatsz) és kétlem, hogy elkergetne... Lehet, hogy megbántottad őt és már tovább lépett, de egyszer szerelmes volt beléd és számítottál neki, szóval szerintem meg fog hallgatni, ha már ott leszel. Ne könyörögj neki, ne kérj bocsánatot csak legyél vele őszínte és beszélgessetek, add oda neki a kislányodat. Ha ez sem varázsolja el őt akkor meg lépj tovább Te is és keress egy jobbat, szerintem meg fogod találni a boldogságod, mert keresed és tudod mire van szükséged! A lányod meg a Te lányod! Neki az lesz jó ami Neked, és Te fogod felnevelni és alakítani a kis világnézetét amibe nyílván majd sokan belerondítanak de szerintem ne ez tartson vissza. Sokkal több szeretetet fog kapni tőled mint majd sok kis barátja kap a szüleitől! :)

Vigyázz magatokra és sok sikert! :))

2012. jún. 17. 09:55
 9/10 anonim válasza:
Szia, érdeklődnék, hogyan változott a helyzet ennyi idő után?
2014. júl. 20. 14:10
 10/10 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne hogy alakultak a dolgok :)
2014. júl. 20. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!