Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Egy leszbikus szerelmes történetet (film/könyv) is ugyanolyan meghatónak/megindítónak/szépnek találtok, mint egy heteroszexuálist?
nem.
ugyanolyan undorító, mint két pasi.
Engem nem!
Ha Twilightban 2 Bellát vagy 2 Edwardot vagy 2 Jacobot látnék meg se nézném a filmet...vagy ha mégis nem hatna ugy meg..szerintem ugyan olyan undoritó mint 2 pasi..
17/L
én bisex vagyok.
lányokra gondolok mindig, de ínkább fiukkal valósitom meg az álmaimat. ezért én szivesebben olvasok egy leszbikus könyvet. A a heteroszexuális meg nekem már túl nyálas. De a leszbikben van valami ami nekem nagyon tetszik. De 2 pasit is szivesen elnézek egy filmben, vagy elolvasok egy melegekról szoló könyvet. azt hiszem engem vonz ez az egész.
meghatni meghatna (pl. ha nagy szenvedéseken kell keresztülmenniük, vagy vmi tragédia következne ebből), de attól függetlenül ugyanúgy undorító lenne, mint amikor 2 részeg hetero 15 éves r|bancot látok smárolni buliban :S
a testiségről szóló részeket valószínűleg át is lapoznám.
Nos, én bár hetero vagyok, de a Loving Annabelle lenyűgözött. Egyszerűen nem találtam rá szavakat, csodálatos. Mind a film hangulata, mind a szerelem erőssége olyan mértékű, hogy komolyan könnyeztem. Szeretnék egyszer egy olyan szerelmet megélni, mint ahogy a filmben Simone élte át Annabelle-el, még ha szomorú vége is lett.
20/L
Én is általában lányokra gondolok,de nem tudnám magam elképzeli egy "leszboszi-kapcsiban" :)
Csak fiúkkal járok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!