Melyik Agatha Christie film/könyv ez?
Régebben láttam a tévében egy Agatha Christie filmet, de nem tudom a címét. Remélem valaki tud segíteni.
A történet: Van egy asszony, akinek a férjének a nagynénje (?) egy idősek otthonában lakik. Az idős asszony meghal, de előtte még ír az unokaöccsének, hogy egy asszonyt elraboltak az otthonból. A férfi nincs otthon, így a felesége olvassa el a levelet és kap mellé egy festményt is, amin egy kis erdei házikó van és egy felirat: waterlily. A nő elmegy az idősek otthonába kérdezősködni, ahol találkozik Miss Marple-lel, akivel együtt elindulnak megkeresni a kis házikót egy kis faluba. A faluban az emberek nagyon furán viselkednek (szerintem). A fogadós lányát Rose-nak hívják és egy amerikai katona a szerelme. A lánynak volt egy ikertestvére Lily, aki meghalt amikor kicsik voltak.
Remélem ebből valaki ráismert. Légyszi aki tudja mi a címe, írja meg! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!