Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy barátnőmbe, mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok,nem divatleszbi vagy ilyesmi,kiskorom óta a fiúkhoz vonzódtam testileg,de szerelmes csak lányokba voltam. Kb egy éve beleestem egy barátnőmbe,totálisan szerelmes vagyok,már egyáltalán nem érdekelnek a pasik és mivel a csaj nagy bulizós, mindig olyan,mintha lehetne esélyem,pedig nincs. Mit tegyek,hogy elfelejtsem végre? Azt hittem,hogy már kicsit jobb,de tegnap azt álmodtam, hogy egy másik csajjal smárol és sírva ébredtem. Lehet,hogy megőrültem,de hétköznap ha nem találkozunk őrülten hiányzik és hétvégén szinte csak vele vagyok. Soha nem lesz belőle semmi,én meg itt vagyok egyedül és csak egyre rosszabb.
2012. febr. 19. 19:56
1/7 anonim válasza:
Nem egészen értem a dolgot. Én úgy tudtam ha valakibe szerelmes vagy ahhoz vonzódsz testileg, szóval akkor elméletileg nem a fiúkhoz kellene vonzódnod testileg. Biztos, hogy szerelmes vagy belé, nem csak nagyon jó barátnő és azért ragaszkodsz hozzá?
2012. febr. 19. 20:01
2/7 anonim válasza:
Hát, ha megmondod neki valószínű h véget vet a barátságotoknak, de ha nem mondod meg, csak tengődsz úgy, h vele vagy, de nem kapsz tőle annyit amennyit szeretnél! A döntés a tiéd, a tét nagy, vagy összetörik a szíved, vagy lassan összeomlik...
2012. febr. 19. 20:03
3/7 A kérdező kommentje:
Már nem vonzódok a fiúkhoz,mióta ő is a képbe van. Nem csak ragaszkodok hozzá,ő most nekem minden. :/
Nem merem megmondani neki,nem akarom elveszíteni.
2012. febr. 19. 20:57
4/7 anonim válasza:
én is biszex vagyok és ezt a hajlamot bennem is a barátnőm indította el, de én megmondtam neki és azóta már egyszer smároltunk is... de én is tudom h ebből nem lesz semmi meg ő is, de simán bókolgatok neki meg ha olyan társaságban vagyunk le is tapizhatom..:D én úgy mondtam meg neki h csak vázoltam a helyzetet h vannak ilyen hajlamaim és h van 1-2 csaj aki bejön.. aztán mondtam neki h mondjuk ő is jól néz ki és h elfogadnám úgy is barátnőmnek..:D én megpróbálnám, nem hiszem h meg fog haragudni ha tényleg igazi barátnőd.:D 16/L
2012. febr. 23. 15:24
5/7 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy soha ne nyomd el az érzéseidet. Ha a lányokhoz vonzódsz akkor ne próbáld meg elnyomni/elfelejteni, tedd azt ami jólesik. Szerintem mondd el neki mindenképpen, hogy mit érzel, ez az egyetlen esélyed. Egyébként nálam is ugyanez a helyzet, csak teljesen fordítva, mert én fiú vagyok. Szexuálisan kiskorom óta csak a nők vonzanak, viszont szerelmes csak fiúba lehetek. Sok sikert neked! 19/F
2012. febr. 24. 14:49
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. febr. 24. 15:14
7/7 anonim válasza:
Ejj de sok sebzett lélek irkál ide... :(
Én is voltam hasonló helyzetben, bár nem mertem elárulni magam. aztán később, olyan 2 évre rá megtudtam, hogy a csaj is biszexuális... Mondjuk akkor már nem érdekelt, de meglepett.
Ha bulizós, akkor próbáld meg kipuhatolni, hogy mi a véleménye a témáról. Csak beszélgessetek, tereld ide a témát és.. csak elmondja, hogy mit gondol a nő-nő közötti dologról. Szerintem előbb mindenféleképp informálódj picit, mert ha meg nem olyan, mint te, akkor te fogsz égni. :/ Az meg nem jó.
Amúgy sok sikert. Ha nem lesz semmi belőle, ne emészd magad miatta. Majd csak találsz valakit...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!