Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok?
9 hónapja kezdtem érezni ezeket.
Amikor megláttam elôször a fiút, azt gondoltam, na ebben a társaságban ( színjátszó szakkör ) ô a leghelyesebb. Nem bírtam ki, hogy rá ne pillantsak.
Amikor hozzámér, biztonságban érzem magam. Nem kezdtem el bizseregni, és nem rázott ki jó értelemben a hideg sem, csak mikor átkarolta a derekamat. Amikor megsimogatta a vállamat, melegséget éreztem.
Amikor a folyosón megpillantom, néha érzek csak a gyomrom tájékán görcsöt. Amikor a közelemben volt, ritkán éreztem csak pillangókat. ( Talán megszoktam a társaságát ) Viszont amikor rámírt facebookon ( felvillant az ablak ) éreztem a gyomorgörcsöt.
Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá. Csak róla bírok beszélni a barátnôimnek, kerek kilenc hónapja.
A színjátszó szakkörön egy Tamási Áron darabot adunk elô. Szerelmespárt alakítunk. Én ájultam fekszem egy ágyon, ô a kezemet fogja, és szerelmet vall nekem. Ilyenkor eszméletlen jólesô, meleg érzés fut át rajtam.
A lábam sosem remeg. A kezem mindig hideg, de izzad, amikor beszélgetünk.
Szerelmet érzek?
Elfelejtettem írni, hogy 15 éves vagyok.
* hogy folyton rá ne pillantsak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!