Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem neki vagy csak szivató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy csak szivatózik velem?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nagyon sokat csetelek egy sráccal aki egyébként nagyon jófej,vicces, stb... Már többször írt arra utaló jeleket hogy tetszem neki.. Sőt le is írta hogy Tetszem neki meg minden.. De MINDEN eset után visszavonja, vagy írja hogy: "vicc"..

Na szerintetek most mivan??? Tetszem neki? Vagy csak szivatózik?

2012. júl. 24. 21:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

4. valaszolo vagyok.

Kicsit jokedvemben arra gondoltam, hogy rugd tokon(ne annyira hogy porra morzsold a khm... -t, csak annyira hogy vegye eszre, hogy golyoi vannak es ferfi) hatha eszhez ter. :D Ha szeret nem fog beloled kiszeretni, ha meg csak jatszik veled akkor megkapja azt ami jar.

2012. júl. 24. 22:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Srác mennyi?
2012. júl. 24. 22:11
 13/16 A kérdező kommentje:

4. válaszoló: az a baj hogy nem igen találkozunk inkább suliidőben mivel messze lakunk egymástól..

néhány hónappal fiatalabb de ő is

2012. júl. 24. 22:14
 14/16 anonim ***** válasza:

4. valaszolo vagyok.

Ha ez a helyzet akkor suliidoben kell tokon rugnod :)

2012. júl. 24. 22:18
 15/16 anonim válasza:
Tuti, hogy szívat, ez nem gondolja komolyan. Ha (mint néhányatok szerint) nem akar szórakozni veled, csak nem tudja kimutatni az érzéseit, küldd el pszcihológushoz
2012. júl. 25. 20:09
 16/16 A kérdező kommentje:
Szerintem fél attól hogy elutasítanám..és úgy tudom hogy még soha nem volt barátnője
2012. júl. 28. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!