Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan lehet tudni egy fiúról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni egy fiúról hogy tetszem neki vagy hogy bejövök -e neki, nemcsak mint barát?

Figyelt kérdés

Van egy fiú nap mint nap egy közegben vagyunk,mindig hülyéskedik,megfogja a derekam,néha az arcomhoz nyúl és nem tudom eldönteni hogy viccből e kérdi de mindig mondja hogy menjük szobára.

Lehet hogy csak blöfföl velem?Most nem tudom hogy mi van,másokkal is szokott hülyéskedni de azoknak nem tesz szexuális megjegyzéseket,nekem elég szokszor.

Jól néz ki,és körbe rajongják a lányok,én nem gondolnám róla hogy én kellenék neki inkább a fiatal pláza cicák.

2012. júl. 19. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
És Te mit akarsz tőle?
2012. júl. 19. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy blöfföl, ezen kívül azért szokott valami mást is mondani, vagy csak ez az egy dolog foglalkoztatja?
2012. júl. 19. 15:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindig mosolyog rám és poénkodik.De a multkor annyira meglepödtem,mert tök közel jött hozzám és a combomhoz dörgölőzött.Nekem is tetszik a srác,de nem tudom mire véljem ezt a viselkedést.Zavarba hoz engemet is mások elött.
2012. júl. 19. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szórakozik veled, mert látja, hogy lehet. Én nem venném komolyan, pláne, hogyha plázacsirke az esete.
2012. júl. 19. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2012. júl. 19. 15:49
 6/7 A kérdező kommentje:
25éves vagyok és a fiú is annyi mint én.
2012. júl. 19. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg, hogy miért csinálja. Mondd meg, hogy téged zavarba hoz, vagy hagyja abba, vagy mondja ki mit akar.
2012. júl. 19. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!