Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ebből mi lesz?
Figyelt kérdés
Az a szitu, hogy van egy lány, osztálytársam volt de most elmegy más iskolába. 1 évvel fiatalabb, én 16 F vagyok, nagyon tettszik, év eleje óta róla álmodozom, beszéltem vele, és azt írta, hogy talán egyszer, mert most neki más tettszik és bár az reménytelen szerelem, engem inkább meghagyna legjobb barátjának. Tudom, hogy nem kéne egy barátságot tönkretenni, de nem tudok kihabarodni belőle. mostanában találkozgatunk baráti célzatbol, beszélgetünk, sétálunk. A fő dilemmám az, hogy ha mellette maradok, végig támogatom, vajon lessz-e esélyem nála, avagy kialakulhat benne szintén szerelem?2012. júl. 19. 00:40
1/2 anonim válasza:
Kialakulhat idövel,van rá esély,de sajna arra is ,hogy csak barátként tekint rád.
2/2 doryka1234 válasza:
Saját tapasztalatból azt kell, hogy mondjam hogy igen az esély valóban megvan rá, de igen szűköcske. Tudom milyen rossz ez, de ne éld bele magad semmibe! Én akkor mondom ezt egy srácnak, ha jófej, bírom őt, de tudom, hogy sosem fogok úgy nézni rá mint pasira....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!